Bebeğimin iştahsızlığı beni mahvetti psikolojik olarak

Bende hepsini deneyeceğim inşallah ek gıdada herşey yoluna girmiş olur evet olmayınca olmuyor memeyi red etmesi daha minicikken + diğer beslenme reddi vs çok yıprandım bu zamana dek ancak aynı şeyleri yaşayanlar anlar .

Onu da araştırayım çok üzgünüm meme reddini en başından beri yaşadım ve bıraktı sonrası mamada da böyle olunca aşırı yıprandım ,1 saat boyunca 60 cc lik mamayı içsin diye etmediğim şey kalmadı sabrım tükenmek değil ama kendimi güçsüz hissediyorum böyle olunca. Teşekkür ederim canım

Bebeğim memeyi bıraktı 1.5 aydır ,memeyi en başından beri sevmedi sütüm şuan iki memeden de taş çatlasa ki dün sagdim 30 CC çıktı ikisinden toplam , inşallah su iştah durumu hallolurda bende huzurla bebeğimin mutluluğunu yaşarim. Ben kilo derdinde değilim emse yese kglu aşırı olmasın ama bileyim ki yedi içim rahat olur

Yazdığım sayfayı incelerseniz mama reddini aşacağınızı düşünüyorum.

Yazdığınız sayfayı link atabilir misiniz
Facebookda Emzirme Akademisi adında bir sayfa Sayfa sahibi Doula Aslı Tanır isminde bir kadın. Emzirme reddi yasayan anneleri çok güzel yönlendiriyor. Sayfa sahibine mesaj atarsanız sizi görüp cevap verebiliyormuş.

Ben yine geldim , son olanlar evet ek gıdaya geçtik filan ama yine aynı mamayı yemiyor içmiyor gerçekten çok yoruldum buna takılıp duruyorum ve aşırı üzülüyorum. Anne sütünü içmedi ve memedeki süt vs artık yok tabi 2 ay oldu ama bari formül sütü içsin içmiyor neredeyse 7 aylık olacak ve 100 ml sütü zar zor ve oyalayarak iciriyorum . Gerçekten üzülüyorum denemediğim mama kalmadı yok çocuk süt sevmiyor

Hangi vitamini veridniz ve hangi balık yağını ise.yaradimi

Hangi vitamini veridniz ve hangi balık yağını ise.yaradimi
Argivit clasic ve dynavit balik yagi kullanmaya baslayinca bebegm 12 aylikken yemek yemeye basladi. Onun öncesinde hic agzina birsey almadi. Suanda cok istahlı degil hatta ek gidaya gec basladik diye cignemeyi bile bilmiyor. Ama mamayı biraktik bizim yedigmiz yemekleri catalla ezerek veriyorum. Suan mollers balik yagi kullaniyorum sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…