Bebeğimin Kabızlık problemi

IKokunhuzur

Bk:86.3 Gk:58.1 10 takım mezunu 💐
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2014
1.590
4.179
333
hanımlar kızım 26 aylık neredeyse bir seneye yakındır kabızlık problemi çekiyoruz o kadar zor bi durumdayız ki ne yapacağımı şaşırdım , kızımın kabızlığına ne yapsak bi çare bulamadık kaç defa doktorla götürdük çocuk gastroentolojisi dahil tahlillerde hiç bi problem çıkmıyor hormonlar vs hepsine baktırdık , ilaç verip yolluyorlar kaç aydır şişe şişe ilaç bitirdik bir öğün bile vermesem ilacını kabız oluyor çocuk ki verdiğim halde bile çocuk ayda bir fena halde kabız oluyor ki en son çare lavman yapıyoruz artık onun bile faydası olmaz hale geldi, ilaçları bu kadar kullanmak istemiyorum ama başka türlü mümkün değil gün bile geçmiyor , hakiki zeytin yağı bulduk özel bi yerden onu da sürekli veriyorum ama yok yok .. bana Ankara da tavsiye edebileceğiniz iyi bir çocuk gastroentoloji doktoru tavsiyesi istiyorum bi defa daha şansımızı denemek istiyorum belki bi çare bulunur bu sefer , Allah daha beterini vermesin ama çok zor bişeymiş çocuğum gözümün önünde kıpkırmızı oluyor ıkınmaktan su gibi tere batıyor Allahım şifasını verir inşallah tavsiyelerinizi bekliyorum o_Oo_O

Back