Bebeğimin Kafa Ölçümü Hakkında

Frover

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2020
225
98
18
27
Merhaba hanımlar bebeğimin kafası hep en alt değerde çıkıyor işaretledim yerler. Doktorda sınırda dedi ama endişelenmelimiyim
Screenshot_20211224-113942_WhatsApp.webp

Kaç aylık bebeğiniz.?Endişelenmenize gerek yok bence sınırda şu an ama sınırın altına düşerse o zaman kime görüemeniz gerek ne yapmanız gerek bilmiyorum.

Kaç aylık bebeğiniz.?Endişelenmenize gerek yok bence sınırda şu an ama sınırın altına düşerse o zaman kime görüemeniz gerek ne yapmanız gerek bilmiyorum.
9 aylık 37 haftalığız doktorum kafası küçük olcak 10 tane kadını bir araya koy aynımı ölçüleri hayır dedi. Ama yinede tedirgin oldum

Benim hamileliğim de doktor normal derdi şuan minnak birşey hiç sorun yapmayın

İster istemez kafama takıyorum. Sağ salim kucağıma alsaydım
Genetiktir minik yuzlu olcak demekki benim de ilk kizim hep haftasindan geriydi bas cevresi sukur bir sikinti yok anne babaya ceker genelde :)

Genetiktir minik yuzlu olcak demekki benim de ilk kizim hep haftasindan geriydi bas cevresi sukur bir sikinti yok anne babaya ceker genelde :)
Ne benim nede eşimin kafası küçük değil. Ama benim babamın kardeşimin kayınvalidemin kafası küçük belki ondan dolayı

9 aylık 37 haftalığız doktorum kafası küçük olcak 10 tane kadını bir araya koy aynımı ölçüleri hayır dedi. Ama yinede tedirgin oldum
Ne güzel anlatmış doktor bak içini rahat tut herşey yolunda bebeğinde gayet sağlıklı Allahın izniyle. Annelik böyle bişey işte herşeye korkuyoruz, endişeleniyıruz.

Back
X