Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim oglumda 2 hafta önde cikardi kafasi ama sorun degil bence , normal doğurdummerhaba arkadaşlar bugün kontrolümüz vardı. Çok şükür her şeyimiz normal ama kafamızın ölçüleri önde hemde 4 hafta doktor normal dedi. Böyle bir durumla karşılaşan var mı? Normal Doğum da sıkıntı olabilir mi dedim olabilir ama bu konuşmak için erken dedi. Aklıma takıldı ya![]()
Bende anlamadım Canım ya geçen ay iki haftaydı bu ay dört haftaya çıkmış kafam karıştı valla sağlıkla ilgili sıkıntı olmasın daBenim bebişinde kafası 1 hafta arada bi 4 gün önde çıkıyor. İlerlemez diye umut ediyorum . Başka bi dr a mı görünsen. Yapısal bi büyüklük galiba
İnşallah canım ya benimde normal olur. Doktor bazen hızlı ilerler ama sonra durur dedi inşallah öyle olurBenim oglumda 2 hafta önde cikardi kafasi ama sorun degil bence , normal doğurdum
Aynen canım erkek :) Allah bağışlasın inşallah bende normal Doğum yaparım.. alt ve üst sınırın arasında şu anda bakalım Doğumda sıkıntı olmaz inşallahCanim bebegim erkek mi ? Genelde erkek bebeklerin kafasi buyuk olur. Benim oglanin kafasi hep buyuk olurdu. Dogum yapinca doktor biraz kucuk olcmusuz kafasini bu baya buyukmus dedi. Zaten dogdugunda kafa capi ust sinirdaydi :)
Normal dogum yaptim. Oglumunda zekasi vs yerinde :))
Aynen canım erkek :) Allah bağışlasın inşallah bende normal Doğum yaparım.. alt ve üst sınırın arasında şu anda bakalım Doğumda sıkıntı olmaz inşallahCanim bebegim erkek mi ? Genelde erkek bebeklerin kafasi buyuk olur. Benim oglanin kafasi hep buyuk olurdu. Dogum yapinca doktor biraz kucuk olcmusuz kafasini bu baya buyukmus dedi. Zaten dogdugunda kafa capi ust sinirdaydi :)
Normal dogum yaptim. Oglumunda zekasi vs yerinde :))
Dr normal dediyse sıkıntı yapma. Muhtemelen genetik yapısı öyledir. Büyük kızımda kafa hiç önde değildi bunda önde . Yapısal bu ilerilik durumu dedi dr. Ama insan düşünmeden edemiyorBende anlamadım Canım ya geçen ay iki haftaydı bu ay dört haftaya çıkmış kafam karıştı valla sağlıkla ilgili sıkıntı olmasın da
Bu arada 36 haftada dogum yaptim açılma erken başlamıştı kafasindan kaynakli mi bilmiyorumİnşallah canım ya benimde normal olur. Doktor bazen hızlı ilerler ama sonra durur dedi inşallah öyle olur
AmanınBu arada 36 haftada dogum yaptim açılma erken başlamıştı kafasindan kaynakli mi bilmiyorum![]()
Bir iki hafta neyse de canım benimkisi tam dört hafta ileri çıktıKızlar detaylı ultrasonda bizimde bir hafta ilerde çıkmıştı ama sonraki kontrolde haftasıyla uyumlu çıktı. Değişebiliyor sanırım zaman geçtikçe.
Doktorun ne dedi canım. Baştan beri mi öyleydi. İnşallah bi sıkıntı olmadan sağ salim gelir kucağına :)Bir iki hafta neyse de canım benimkisi tam dört hafta ileri çıktıbir de artık sona yaklaşıyorum insan ister istemez korkuyor Umarım benimki de düzelir bir sıkıntımız olmadan sağlıklı doğar
![]()
Yok canım normaldı ya geçen ay gittiğimde bi on gün kadar ilerideydi hadi tamam normal dedik. Ama bu ay gittiğim de dört hafta büyük çıkması canımı sıktı yaDoktorun ne dedi canım. Baştan beri mi öyleydi. İnşallah bi sıkıntı olmadan sağ salim gelir kucağına :)
Anladım canım sıkma canını hiç inşallah toparlar sağlıkla gelir.Yok canım normaldı ya geçen ay gittiğimde bi on gün kadar ilerideydi hadi tamam normal dedik. Ama bu ay gittiğim de dört hafta büyük çıkması canımı sıktı ya