• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

36. HAFTA KAN SULANDIRICI İĞNE

hidayett01

Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2024
5
1
6
26
Merhabalar daha önce bir dış gebelik geçirdim ve genetik hastalık testi yaptırdım değerlerim sınırda çıktı. Bu hamileliğimde doktor tedbir amaçlı oksapar 4000 iğne başlattı bu zamana kadar kullandım. Geçen hafta 35+2 Nst girdim ve sancılarımın başladığını öğrendik (ben hissetmiyorum) erken doğum olabilir dedi ciğer geliştirici iğne vurdu ve bebeğim biraz daha beklesin diye sancı durdurucu hap verdi sonraki gün bir doz dağa iğne yaptı. Dün itibari ile yine Nst girdim ve sancılarım devam ediyor yine hissetmiyorum 36+2 oldum ve doktor kontrolümde kan sulandırıcı iğneyi ve kullanmış olduğum hapı bırakmamı söyledi. Normal doğum düşünüyorum artık bebek ne zaman gelmek isterse o zaman gelsin ona bırakıyoruz dedi. Bugün veya yarın doğum olmazsa pazartesi kan sulandırıcı iğneye tekrar başlamamı söyledi. Doğuma yakın 2-3 günlüğüne iğneyi bırakıp geri başlayan var mı? Bunun bana veya bebeğe bir zararı olur mu? Bilgisi olan cevaplarsa sevinirim teşekkürler

Merhaba, ben de coraspin 100mg ve oksopar 4000 kullanıyorum. Tanıya dayalı değil, önlem amaçlı. Doktorum şöyle demişti; oksopar iğne olduğu için daha etkili geliyor ama aslında etkisi 24 saat. Coraspin etkisi ise 10güne kadar sürüyor. Yani kanamadan korkacaksak oksopardan değil coraspinden korkarız. Coraspin’i daha önce keseriz dedi. Bilginize 🙃 hayırlı doğumlar diliyorum

Merhaba, ben de coraspin 100mg ve oksopar 4000 kullanıyorum. Tanıya dayalı değil, önlem amaçlı. Doktorum şöyle demişti; oksopar iğne olduğu için daha etkili geliyor ama aslında etkisi 24 saat. Coraspin etkisi ise 10güne kadar sürüyor. Yani kanamadan korkacaksak oksopardan değil coraspinden korkarız. Coraspin’i daha önce keseriz dedi. Bilginize 🙃 hayırlı doğumlar diliyorum
Teşekkür ederim sizede hayırlı doğumlar herkes evladını sağlıkla kucağına alsın inşallah 🙏🏻

Back
X