- 20 Mayıs 2015
- 95
- 7
- 18
- 41
- Konu Sahibi sevcankubra
-
Benim kızımında kafası 2 hafta büyüktü kafası suan hala büyük top gibi yadırganmıycak bi kafası var normal yani hatta hamile bi arkadaşımında bebeği öyle endişelenilcek bişey yokBugun ultrasona girdim 29 haftalik hamileyim doktor benegin kafasi bi hafta daha buyuk gorunuyo dedi kafasinin bir hafta onde olmasi normal bi durummu birde arkadaslar 29 hafalik bebegin normal sartlarda ne kadar agirlikda kac kilo olmasi gerekir ???
benim bebeğimin de kafası büyüktü bir hafta hep..şimdi normal..haftalar ilerledikçe orantılanıyor merak etme..birdeultrason hep doğruyu gösterecek diye bir şey yok..kızımın da kafası büyük demişlerdi doğduktan sonra normal dediler..sana tavsiyem hem devlette hem özelde doktorların olsunBugun ultrasona girdim 29 haftalik hamileyim doktor benegin kafasi bi hafta daha buyuk gorunuyo dedi kafasinin bir hafta onde olmasi normal bi durummu birde arkadaslar 29 hafalik bebegin normal sartlarda ne kadar agirlikda kac kilo olmasi gerekir ???
Canım , benim ikiz bebeklerim var. Şimdi iki yaşındalar. Gebeliğimde, birinin kafası bir hafta büyüktü hep, diğeride iki hafta...Bugun ultrasona girdim 29 haftalik hamileyim doktor benegin kafasi bi hafta daha buyuk gorunuyo dedi kafasinin bir hafta onde olmasi normal bi durummu birde arkadaslar 29 hafalik bebegin normal sartlarda ne kadar agirlikda kac kilo olmasi gerekir ???
Bende 23 haftalık iken doktor bu bebeğin kemikleri 26 haftalığa göre dedi sonuç normal ölçülerde bir bebeğim doğduBugun ultrasona girdim 29 haftalik hamileyim doktor benegin kafasi bi hafta daha buyuk gorunuyo dedi kafasinin bir hafta onde olmasi normal bi durummu birde arkadaslar 29 hafalik bebegin normal sartlarda ne kadar agirlikda kac kilo olmasi gerekir ???
Vala cok rahatlatti cevabiniz aklima cok takmistim kafasi buyuk dyince korkuyo insan haliyle bebegmin kilosunada 1 kilo 340 gram dediCanm drlar insanın kalbine indirmek için var 1 hafta büyük kime göre büyük her bebek aynı değilken bi haftanın hesabını ortada bariz bi rahatsızlık yokken 29 haftalık hamile bi kadına nasıl rahat söylüyorlar anlamıyorum.
Kuzenimin bebeğinede göbek kısmında bi sorun var desiler doğana kadar öldük öldük dirildik doğdu sapa sağlam.
Canm 30. Hafta kilosu aklımda kızımın 1.700 dü net hatırlıyorum
Kafasi vucuda gore 1 hafta onde dedi sonra karni gobegi kucuk iyi beslenmiosn dediDoktor ne dedi bu durum icin? Kendi agziyla birsey demediyse bir problem yoktur burda sagdan soldan duygudumuz bilgilerle yorum yapiyoruz simdi kimse durduk yere kalbinize indirmesim sacma sapan bilgilerle.
Kafasinin buyuk olmasi hakkinda yorum yapamicam.çünkü bilgim yok.ama haftasina göre 1800 gr ağırligindadir diye tahmin ediyorumBugun ultrasona girdim 29 haftalik hamileyim doktor benegin kafasi bi hafta daha buyuk gorunuyo dedi kafasinin bir hafta onde olmasi normal bi durummu birde arkadaslar 29 hafalik bebegin normal sartlarda ne kadar agirlikda kac kilo olmasi gerekir ???
Vala cok rahatlatti cevabiniz aklima cok takmistim kafasi buyuk dyince korkuyo insan haliyle bebegmin kilosunada 1 kilo 340 gram dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?