Bebeğimin kafasında kist var denildi hamileliğinde böyle birşeyle karşılaşan var mı

mathilda48

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2010
82
1
86
26 hafta 1 günlük hamileyim bebeğin kafasında kist var önemli bir durum yok gebeliklerde olabilir ilerleyen zamanlarda kaybolur dediler hamileliğinde böyle birşey yaşayan var mı ? Yazarsanız sevinirim

26 hafta 1 günlük hamileyim bebeğin kafasında kist var önemli bir durum yok gebeliklerde olabilir ilerleyen zamanlarda kaybolur dediler hamileliğinde böyle birşey yaşayan var mı ? Yazarsanız sevinirim

merhaba canım bu tür kistler koroid pleksus deniyor genelde sonraki haftalara doğru kaybolurmuuş, eğer bu kistlerle beraber başka bir sorun yoksa kötü birşeyden şüphelenmiyorlar,
benim gebeliğim 22 haftalıkken sonlandıırldı, 4 boyutlu ultrasonda beyninde kistler görüldüü ve bununla beraber başka problemler de görüldüü, sonra hemen amniyosentez önerildi, sonucunda bitür kromozom bozukluğu ortaya çıktı 6000 de bir görülen bi rahatsızlık, herşey çok iii gidiyordu 2li ve 3 lü testlerim çok normaldii, ama böyle oldu işte, yani kısaca demek istediğim sadece tek başına var olan kistlerden çok korkmuyorlar sanırım,

geçmiş olsun çok üzücü bir olay kaybolur deniyor ama ben yinede çok tedirginim bayramdan sonra tekrar doktora gitmeyi düşünüyorum inşallah bir sorun çıkmaz.

bir arkadaşımın başına geldi. beyninde kist var denmiş. kadıncağızın hamileliği üzüntü stres içinde geçti. ki doktoru "önemli değil, büyük çoğunluğu kendiliğinden geçiyor " demesine rağmen o çok korkmuştu. doktorun dediği gibi kendiliğinden kayboldu kist. şimdi çocuk 4 yaşında ve sapasağlam :)

saolun arkadaşlar inşallah dediğiniz gibi olur geçer.Benim aklıma takılan genelde 26. haftada geçer diyorlar ben 26. haftada öğrendim kafamda bi sürü soru işareti var inanın geceleri uyuyamıyorum Allah herkesin bebeğini korusun içindede benimkini.Lütfen okuyan arkadaşlar dualarını eksik etmesin.

saolun arkadaşlar inşallah dediğiniz gibi olur geçer.Benim aklıma takılan genelde 26. haftada geçer diyorlar ben 26. haftada öğrendim kafamda bi sürü soru işareti var inanın geceleri uyuyamıyorum Allah herkesin bebeğini korusun içindede benimkini.Lütfen okuyan arkadaşlar dualarını eksik etmesin.

gönlünü ferah tut canım, eğer başka biproblem yoksa bu kistler kayboluyor, bu şekilde çok kişi var, bi problemden şüphelenirlerse amniyosentez yaparlar zaten,

geçmiş olsun öncelikle canım ben şuan 22+2 günlük hamileyim ve 17 haftalıkken bebeğimin beyninde kist olduğunu söylediler,hemde iki tane ve birisinin büyük olduğunu söyledi doktorum ama bu kistler koroid pleksus diyolar zamanda geçerlermiş geçen hafta detaylı ultrason için gittim kaybolma boyutuna kadar gelmiş doktorumda 32. haftada tamamiyle geçicek dedi içini ferah tut Allahın izniyle geçicek canım...

canım gönlün rahat olsun
benim bir arkadaşımın gebeliğinde böyle bir problemle karşılaştılar
ama ilerleyen haftalarda kendi kendine yok oldu
sıkma canını rahat ol ve bol bol dua et

inşallah arkadaşlar bende yarın doktora gidip ayrıntılı bir ultrasona girmek istiyorum bayram araya girdiği için burdan sizin tecrübelerinizi öğrenmek istedim.Hep içimden minik kızıma dua ediyorum Allahım hepimize yardım etsin ne kadar zor bir durummuş geçsin ve bizde bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım hep bunun hayalini kuruyorum.

bugün iki farklı doktora gittim çok şükür doktorlar kist yada başka bir problem görmediler kist gördüğünü söyleyen doktor asistandı bir hafta arayla kaybolmayacağı için yanlış görmüş olabilir dediler.Böyle birşeyle karşılaşan arkadaşlar farklı doktorlara gitsinler emin olmak için aLLAH HERKESE YARDIM ETSİN DUA EDENLERE ÇOK TEŞEKKÜRLER.

bugün iki farklı doktora gittim çok şükür doktorlar kist yada başka bir problem görmediler kist gördüğünü söyleyen doktor asistandı bir hafta arayla kaybolmayacağı için yanlış görmüş olabilir dediler.Böyle birşeyle karşılaşan arkadaşlar farklı doktorlara gitsinler emin olmak için aLLAH HERKESE YARDIM ETSİN DUA EDENLERE ÇOK TEŞEKKÜRLER.

gözün aydın canım çok sevindimm, Allah sağlıkla hiçbi sorun yaşamadan kucağına almayı da nasip etsin inşallah :Saruboceq:

canım üzülme bizim doktorumuz 28.nci hafta da gecer dedi seninkide gecmiştir umarım yazarsan sevinirm gectimi acaba merak ettim bende şimdi aynı durumdayım

Back
X