- 11 Nisan 2021
- 223
- 635
- 18
- Konu Sahibi Dunyanin en iyi annesi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yatma şekli de önemli diye biliyorum.İnşallah dediğiniz gibi olur. Sağ üst gayet kavisli yüksek iken, sol üst düz ve aşağıda, üzülüyorum bu duruma.
Aynen bebeklerimi büyütürken her emzirmede yada arada uyandığımda bebek uyandığında döndürerek yatırırım kafalar top gibiYatma şekli de önemli diye biliyorum.
Eskiden bebekleri çevire çevire uyuturlardi hep aynı pozisyonda yatmazdi yani
Amuda kalkar şekilde yatıracak o z zamanAynen bebeklerimi büyütürken her emzirmede yada arada uyandığımda bebek uyandığında döndürerek yatırırım kafalar top gibi
Ana bu bebegin üst tarafta baskıyla ilgili değil pek
Konu sahibi annenin buna güleceğini düşünmüyorumAmuda kalkar şekilde yatıracak o z zaman![]()
Konu sahibi annenin buna güleceğini düşünmüyorum
Gerçekten kaygı ederek konu açmış
benm bebegiminde kafasi uzun siz nasil yatirdinz sekil almasi icnmuhtemelen eşitlenecek.
bebeğim 3 aylıkken kafasının arka üst tarafı hala çok uzundu, doktor bu saatten sonra duzelmeyebilir muhtemelen kafa şekli böyle olacak dedi, şu an kafası gayet muntazam yuvarlak. bıngıldaklar açık oldukça sekilleniyor
yatış şekline dikkat etmedik açıkçası, çoğunlukla yüz üstü yatıyordu.benm bebegiminde kafasi uzun siz nasil yatirdinz sekil almasi icn
Allah rızası için cevap yazın.auni durum bizde de var .son durum nedir .doktora gittiniz mi ne dediDaha yukarıda, sol üst daha aşağıda. Fotoğraf ekliyorum. Bebeğimin kafasının üst kısmı esitlecek mi? Kırk günlük bu arada. Endişeliyim. Sezeryan doğum.