• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin kakası jel gibi ve yeşil aynı durumda olan var mı?

kızlar dr.umuzla konuştuk flagly diye bir şurup verdi bir hafta içecekmiş geçermiş ve neden oldu dedim uzun zamandır böyle bu dedim yıkandığı suyu yutunca olur babaların bıyıklarından sizin üzerinizi yalar geçer dedi neler neler peki pizlere geçerme dedim hayır onlar çok yeni tanışıkları için oluyor bize olmaz dedi bakalım şimdi ilacı alacağız ve hemen başlayacağım karaciğere falan zarar veriyormuş dedim o bu boyutta değil dedi sizin klinik bulgularınız iyi dedi

geçmiş olsun cnm.pekibaştan berio sarı kaka rengihiçolmadı mı..
hep yeşil ve sümüksümüyüdkakası.
bizimdearalardaöyle oluyor ama ara sıra sarı da oluyor..
doktora sordum olabilir dedi:))

dilokscum ben baştan beri oğlumdan hiç sarı kremsi kaka almadım daha ve çok sık bez kirletiyor her gaz çıkarmasında yeşil sümüksü kakadan geliyor bazen sarıda oluyor tabiki ama çoğunlukla yeşil ve sümüksülüğümüz her kakasında var onsuz hiç kaka almadım zaten kaka diye o sümüksü şeyler geliyor kaka formunda hiçbirşey gelmiyorki yeşil veya sarı bir su ve sümüksü maddeler artı poposundan akardı böyle su düşün artık bende diyorumki anne sütü alıyorda ondan sulu yapıyor halbuki bir çocuk daha büyüttüm ben tamamen basiretim bağlandı denirya o heralde ama dediğim gibi doğduğundaki o kara kakalar bittikten sonra hep böyle yaptığı için anlayamadım normaldir diye düşündüm birde dr.umuza yeşil yapıyor demiştim oda hızlı kaka yaptığından falan demişti bende bir süre daha kafamdan çıkarmış oldum ama annem sürekli kızım bu kaka normal değil hala kakası kıvamlanmadı diye diye bende tahlili yaptırdım yine onlar bizden iyi biliyor işte büyükleri gözardı etmemek lazım

ve kızlar benim oğlum doğduğundan beri her ay 1600 gram alıyordu buay yavrum sadece 700 gram aldı düşünün kesin bu mikrobun etkileri bunlar zavallı yavrum hiç içinde kalamıyor ki anne sütü emiyor ve daha memeden kurtulmadan çıkarıyor çok çekti yavrum ya inşallah bu şurupla herşey bitecek bence kakasında sümüksü madde olan arkadaşlar 10 dakikada sonuç alınıyor mutlaka test yaptırın sonra üzülmeyin benim gibi

canım çok geçmiş olsun.. benimkilerde hiç böyle bir durum görmedim ben şimdiye kadar ama özellikle kerem oğluşum kucağıma aldığımda hep yalama durumu var bende dikkat edeyim bundan sonra..
sizde inşallah çabuk atlatırsınız bu durumu..

canım benim oğlumda eymen kerem zaten bu keremlerde var demekki bu yalama huyu benimkide şapur şupur yalıyor herşeyi:)) umarım canım 1 haftada geçecekmiş bakalım inşallah allahım kimseye yaşatmasın akşamdan beri canım çok sıkkın

ya benim oğlumda doğduğundan beri çok kaka yapıyor bazen dediğin gibi yeşil ve sümüksü bazende sarı oluyor doktora gösterdim anne sütü kakası bu dedi yediklerinden dolayı olur dedi üzerinde durmadı annemde sen abartıyorsun hastalık arıyorsun diyor eşimde öyle ama benim içim hiç rahat değil gerçi bu aralar kaka yapması azaldı ve sarı kıvamlı bir hal aldı ama ben yinede tedirginim benimde oğlum bu ay 600 gram almış kakasını hemen yarım saatte mi götürmek gerekiyor

çok geçmiş olsn canım umarım en kısa zamanda atlatırsınız bu sorunu ve normale döner bebişinin kakasıı.

ya benim oğlumda doğduğundan beri çok kaka yapıyor bazen dediğin gibi yeşil ve sümüksü bazende sarı oluyor doktora gösterdim anne sütü kakası bu dedi yediklerinden dolayı olur dedi üzerinde durmadı annemde sen abartıyorsun hastalık arıyorsun diyor eşimde öyle ama benim içim hiç rahat değil gerçi bu aralar kaka yapması azaldı ve sarı kıvamlı bir hal aldı ama ben yinede tedirginim benimde oğlum bu ay 600 gram almış kakasını hemen yarım saatte mi götürmek gerekiyor

evet canım yarım saatte gitmiş olması gerekiyor bizim kakamız epeyce bir sümüklüydü böyle uzanıyordu içinde düşün artık bence öyle şeyler varsa içinde bence yaptırın için rahat etsin bak ben daha önce yapmadığım için çok pişman oldum

kızlar şimdi tahlil yaptırdık ve oğlumun kakasında amip varmış çok üzüldüm ve biran önce sabah olmasını istiyorum dr.umuzu aramak için ve bu kaka hep aynı formda olduğu için bu zamana kadar yaptırmadım tahlil şimdi çok üzüldüm ve korktum umarım kalıcı bir hasar olmamıştır oğlumda dua edin bize

Canım oncelıkle cokk gecmıs olsun. benım oglusumda da oldu amıp nerdeyse 1 ay surdu yenı yenı duzelıyor kakasının rengı. flagy ısımlı surubu bende kullandım 10 gun sonra bırak dedı doktor ve tekrar kaka testı yapıldı temız cıktı cok sukur. ama cok bulasıcıymıs doktorun mutlaka uyarmıstır altını degıstıkten sonra bezı guzelce sarıp sarmala ve ellerını cokkk ıyı yıka. gecmesı kolay ve tekrarı cok kolay bır hastalıkmıs.

Swetter canım çok sağol demek sizde oldunuz aynı kakanın düzelmesi mi bir ayı sürüyor bende dünden beri şurup veriyorum ya hemen düzelme bekliyorum desene daha epeyce bi bekleyeceğim şurubu çok zor içiriyorum yavrum nasıl tükürüyor bir görsen elimde bir şırınga bir çay kaşığı selpak falan taşırdığını kaşıkla topluyorum tekrar veriyorum falan epeyce bir iş ama benim dr.um size geçmez dedi çünkü o ilk defa karşılıyor bu mikropla o yüzden etkileniyor siz zaten bağışık durumdasınız dedi ama ben yinede tabiki dediğin gibi epeyce bir itina gösteriyorum hatta elime pürel bakteri engelleyici jel sürüyorum ne olur ne olmaz diye s

siz artık güzel kıvamlı kaka yapıyorsunuz yani ben hasret kaldım benim oğlum sürekli su ve sümüksü şeyler yapıyor

walla benımkı yalayıp yutuyordu surubu o bakımdan bır zorluk cekmedım ama ıyılesme surecımız uzun surdu bıraz. bırde kakasında damar gıbı kanda gorebılırsın panık yapılacak bır sey yok amıpın belırtılerınden bırıde o. bızdede ılk yesıl ve sumuksu olarak basladı sonra ınce damar seklınde kan gorulmeye basladı off cok sıkıntılı bır donem ya :((

walla benımkı yalayıp yutuyordu surubu o bakımdan bır zorluk cekmedım ama ıyılesme surecımız uzun surdu bıraz. bırde kakasında damar gıbı kanda gorebılırsın panık yapılacak bır sey yok amıpın belırtılerınden bırıde o. bızdede ılk yesıl ve sumuksu olarak basladı sonra ınce damar seklınde kan gorulmeye basladı off cok sıkıntılı bır donem ya :((

sorma canım ya o ince damar gibi kan görüntüleri bizdede var ama tahlilinde kan yok çıkmış acaba onlar o parazitin kendi görüntülerimi bilmiyorum ki bugün kakamız turunculaştı ve mukus dahada fazla ve kan görünümü de daha çok sanki sanırım hepsini indiriyor ilaç ve en sonunda temizlenecek sanırım bilmiyorum ki siz normal kakayı ilacı kullandıktan kaç gün sonra gördünüz

walla bız 10 gun kullandık ılacı o 10 gunluk sure ıcerısınde hep yesıldı hatta ılacı verdıkten sonrakı kakası dha yesıl ve daha kanlı oluyordu. 10 gun sonra 3 gun ara verdırdı doktor eger gecmezse tekrar gelın dedı ve gecmedı bızımkı tekrar gıttık test yaptırdık ve temız cıktı kakasıda bır kac gun ıcınde normale dondu yanı kısaca :)) ılacı bıraktıktan 1 hafta sonra normale dondu

Back
X