Çocuk Hastalıkları bebegimin kakasi sert oneri lu5fen lutfen

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

cencen010

Allahima emanetsin gozumun nuru
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2014
686
295
53
Bebeğim 7.5 aylık. Her gün kakasi yapıyor ama kızarıyor sıkıyor bi bakıyorum azıcık yapmış. Sert. Yada yine biraz cok yapmış sert. Cok üzülüyorm. Zeytinyağı iciriyorum kahvaltı sonrası ama önce mi içmesi lazım. meyve pek sevmiyor elma muz yiyor. Muzu kestim vermiyorum. Patates. Yemiyor. sebze et tavuk veriyorum. Su çokça iciyo aslında. Ama neden böyle. Neler yapabilirim kakasinin yumuşak olması icin. Acil yardım. kızlar. Cok uzuluyirn.su gibi oluyor kizarip bozariyor. Aglamiyo yaparken ama yinede o kadar skması normal mi. Cok üzgünüm cook

Canım kuru eriği az bir suda haşla,sonra onu püre yap ve hergün düzenli olark bir tatlı kaşığı yedir ama hergün düzenli olarak.bir de verdiğin tüm ek gıdaya bir çay kaşığı zeytinyağı koy.öğlenkine de akşamkine de koy.pirinç unu,patates muz pirinç uzak dur.armut püresi ver,yemezse muhallebi yap içine kat.poposunda çatlak olur çok zorlanırsa

Belli ki kabiz olmus Zeytin yagini once ver ve yemeklerine zeytin yagi koy hatta poposu kizarmasin kolay yapsin diye kulak pamugunu zeytin yagina batir poposuna az bisey sok hemen cikar o bile yeter bebise gecmis olsun

Back
X