Bebeğimin kakası yeşil sulu ve beyaz parçalı yardım!

merve006

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2011
290
0
46
37
Ankara
Merhaba hanımlar bebeğim 1 haftadır yeşil sulu ve beyaz parçalar olan kaka yapıyor henüz 2 aylık ve ilk bebeğim çok korkuyorum kakasının dışında birde fışkırarak kusuyor ne olur tecrübeli anneler yardım edin neden böyle olur.önemli bir sorunmudur.

Merhaba hanımlar bebeğim 1 haftadır yeşil sulu ve beyaz parçalar olan kaka yapıyor henüz 2 aylık ve ilk bebeğim çok korkuyorum kakasının dışında birde fışkırarak kusuyor ne olur tecrübeli anneler yardım edin neden böyle olur.önemli bir sorunmudur.

canım kızıcam sana kusura bakma ama buraya yazana kadar götürsene doktora ağzı var dili yok.1 haftadır diyosun birde buraya yazana kadar al götür.allah korusun bebek sonuçta.maddi durumunu bilmiyorum ama özel hastaneye götür hiç olmazsa 50 tl lıyolar muayene ücreti hiç durma canım.

Maddi durumdan dolayı değil de ev hastanelere uzak hafta içi götüremedim yarın götüreceğim inşallah ama böyle birşey yaşayan tecrübeli olanlar varsa yardımcı olur diye yaZdım.arada normal renge dönecek gibi oluyordu bugün yine yeşil oyüzdende biraz ihmal ettim düzelir diye doğrusu.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Maddi durumdan dolayı değil de ev hastanelere uzak hafta içi götüremedim yarın götüreceğim inşallah ama böyle birşey yaşayan tecrübeli olanlar varsa yardımcı olur diye yaZdım.arada normal renge dönecek gibi oluyordu bugün yine yeşil oyüzdende biraz ihmal ettim düzelir diye doğrusu.

dr götür canım bebeklerde ishal çok tehlikeli üşütmüştür yada amip vardır su kaybediyor sürekli keşke olduğu gibi götürseydin onların bünyesi neki

Canim oncelikle gecmis olsun ilk aylarda benim kizimda yesil sulu tanecikli yapiyordu kakasini biz doktora goturduk gayet normal dediler korkulacak bisey yok demislerdi annemde usuttugu icin yesil yapar kakasini dedi bende bi muddet belden asagisini sicak tuttum bazen altin sarisi bazen yesil yapiyordu normal oldugunu soyluyorlar doktorlar bende anlayamaistim annemin dedigi gibi usuttugu icinmi yoksa olmasi gerektigi gibimiydi neyseki artik oyle bi sorunumuz yok zamanla duzeliyor ama sizin durum kusmayla birlikte biras farkli sanirim doktora gostermende tabiki fayda var umarim bi sorun cikmaz

Canim bebis midesini usutmus yesil kaka ve kusma onu gosteriyor. Ayaklarinin altina bebek termoforu koy ihlamur demleyip verebilirsin. Bu durumlarda uzakligi dusunmeyin bi ilac verir bebiste sende rahat edersin bir hafta huzursuz olur bebis

Anne sutu alan bebk altin sarisi renkte yapar, mamada aliyosa renk yesil tonlari olur. Ustelik havayla temas eden kakada bi sure sonra zaten yesile döner..

biz demir vitaminine başlayınca kokusu çok pis,yeşil ishali olmuştu. ilacı kestim geçti. mama veriyorsanız tarihi geçtiyse ya da açık kaldığı süre o da kusma yapar ,farketmeden açık kaldığı süre geçince vermiştim mamayı o oda hem kusma hem ishal yapmıştı, bi da vermedim tabi ki. çok geçmiş olsun

Benim oğlum da yeşil yapmıştı bi ara ki halen ara ara yapar, arada altın sarısına değil de turuncuya döner rengi. Çok nadir de fışkırır tarzda olur kusması genelde normaldir. Zaten doktor da normal dedi. Ama senin 1 hafta boyunca devamlı olmuş mutlaka doktora götür bebeğini canım.

Anne sutu alan bebk altin sarisi renkte yapar, mamada aliyosa renk yesil tonlari olur. Ustelik havayla temas eden kakada bi sure sonra zaten yesile döner..

Canim mama alan tesil yapmaz benim bebegim sadece mama aldi hic emmedi kakasi altin sarisi usuttugunde biraz yesile donerdi ama mamayla olgili bi durum deil

benim kızımda 2 aylık ve yeşil kaka yapıyo ayrıca kusmasıda var.acaba üşüttük mü?
daha öncede suluydu kakası kusmasıda hep vardı hasta mı acaba

benim kızımda 2 aylık ve yeşil kaka yapıyo ayrıca kusmasıda var.acaba üşüttük mü?
daha öncede suluydu kakası kusmasıda hep vardı hasta mı acaba

Cok gecmıs olsun ama yeşil kaka bebegin kulağınin agirdigina isaretmis. Agladiginda kulagini parmaginizla oksayin bakalim tepkisi ne oluyor.
Tekrar cok geçmiş olsjn...

Back
X