Bebegimin kalbi atacak mi

Tomris12345

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2016
72
23
88
38
Hamileler lütfen cvp verin tam 6+0 da bi doktora gittik normal karindan ultrason la baktı dedi kalbi güm güm atmasi lazım şurda bişi seyiriyoi ama güm güm atmiyo sana 3 gün vereyim hala yoksa kürtaj dedi çok Üzgünüm başına böyle bişi gelen varmi kan değerleri flan hersey normal hiç sıkıntı da yok aslında

bence çok erken konuşmuş. malesef benim başıma gelmedi böylesi ama karından ultrasonda 6. haftada bu kadar iddialı konuşmamalıymış. en az 2 hafta daha beklemeni tavsiye ederim. bence 1 hafta sonra kontrole git hatta mümkünse başka bir doktora daha görün. acele karar verme. geçmiş olsun inşallah sağlıkla alırsın kucağına

Ben bu doktora çok ünlü diye gittim sonrada kendi doktoru ma gittim oda daha çok erken biz bir iki hafta bekliyoruz dedi umarım yaşar ya

Ben bu doktora çok ünlü diye gittim sonrada kendi doktoru ma gittim oda daha çok erken biz bir iki hafta bekliyoruz dedi umarım yaşar ya amiiinnnnn

Moralinizi bozmayin bence erken biraz daha bekleyin derim 7.8. Haftada duyanlar var 6 erken bencede

Ay çok sağolun ya varya iyi birsey duymaya çok ihtiyacım var ilk hamileliğim ve bu konuda hicbirsey bilmiyorum cevap yazdığınız için çok sağolun

Doktor dalga mi geciyor anlamadim.
Benim 6+2 de vajinal ultrasonda kese ancak gorundu.
15 gun sonra kalp atisi icin cagirdi 19 ekimde.

gerizekali mi bu adam tovbe Yarabbim..
sakin 3 gun sonra kurtaja filan girmeyin.
9. hafta kalp atisini duyanlar var,bizde 7+5 de duyduk kalp atisini.
Alttan bakmasi gerek 6. hafta kalp atisi alabilmesi icin,sallamis durmus hic uzulme.

Hicbir sorun yok o haftalarda kese kesenin icinde belki bebek görünür kalp atışı 7 veya 8. haftada başlar. .Hatta erken bile gorunmus kalp atışı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…