Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım basın sagolsun bebegın kaç haftalık?
sgl canım aklım almıyo tıpta buna düşük deniliyomuş düşmedende düşük denebiliyomuş
bebeğim çok üzüldüm başın sağolsun demicem inşallahhh demek zorundada kalmam cnm rabbim sabır versin klbim seninle dilerim kalp atışları tez zamanda başalar miniğimizin inan bunu canı gönülden diliyorum belli olmaz bi arkadaşın da senin gibi oldu alcaklardı ağladı bigün daha istedi derken ogünde atmadı lütfen dedi sadece 1 gece meleğimle vedalaşmak için dedi derken bi gece bitti ve kürtaja giderken noolur dedi bidaha bakalım drlar gerek yok dediysede dinlemedi ağladı sızladı bide baktılarrki ne görsünler miniğimizin yüreciği güp güp atıyodu pıtırpıtır sağlıcakla doğdu kucaanaa aldı meleğini neyse dilerim seninde şansın yolunda gider meleğin senin onu nekadar çok sewdiini anlar ve sawaşmaya başlar rabbimde dilerim senin sesini duyar ve başlar miniğimizin yüreciği atmaya
iyi şanslar cnm
Umarım cumaya kadar bir mucize olurda bebeğinin kalbi atmaya başlar . insan böyle birdurumda olsa bile evladını nasıl aldırır ki . görmüşsün bide bebeğini .. Allah yardımcın olsun . umarım düzelir hersey yolunda gider yarabbim .
geçmiş olsun canım
coğu kişinin basına gliyor özellikle ilk gebeliklerde
biras daha beklersen zaten rahim kasılıp kendi dışarı atar onu .beklemeden kürtajla alınması daha iyi .
ay canım bilmiyordum
bebeğini genetik olarak bi incelesinler
Allah sabır versin
hani ilk gebeliğinse genelde oluyor ondan demiştim
üzülme canım.bende iki defa kürtaj oldum kalbi atmadığı için.hatta ikinci defa doktorum iki gün sonra gel kalbi atmazsa alıcaz dedi bende inanmadım 15 gün geçti yine kanamam olmadı.sonra doktorumu aradım bana bir azar attı.sen nerde kaldın diye.gittim hemen nerdeyse tüplerim kapanacakmış.bence doktorun ne diyorsa yaptır.fazlada üzülme.şimdi benim 1,5 aylık bir oğlum var.sgl canım aklım almıyo tıpta buna düşük deniliyomuş düşmedende düşük denebiliyomuş