bebegimin kalbi atmıyo cuma günü alınacak nasıl aldıracam

asel06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2008
358
2
96
50
İçel Mersin
bugün 4 boyutlu ultrasona girdim bebegi net gördüm çok güzeldi kafası göbegi ama kalp atışı hiç duyulmadı cuma günü son kez bakılacak ve sonlanacak gördüm nası aldıracam kanama yok sancı yok biraz daha beklesem nolurki

10 haftalık başka dr gittim aynısını diyor sonu yok kızlar 10 haftalık olup kalp atışını duymayan sonadan duyan varmı böyle şeyler olabilirmi cumaya kadar bilgi verin ne yapim

bebeğim çok üzüldüm başın sağolsun demicem inşallahhh demek zorundada kalmam cnm rabbim sabır versin klbim seninle dilerim kalp atışları tez zamanda başalar miniğimizin inan bunu canı gönülden diliyorum belli olmaz bi arkadaşın da senin gibi oldu alcaklardı ağladı bigün daha istedi derken ogünde atmadı lütfen dedi sadece 1 gece meleğimle vedalaşmak için dedi derken bi gece bitti ve kürtaja giderken noolur dedi bidaha bakalım drlar gerek yok dediysede dinlemedi ağladı sızladı bide baktılarrki ne görsünler miniğimizin yüreciği güp güp atıyodu pıtırpıtır sağlıcakla doğdu kucaanaa aldı meleğini neyse dilerim seninde şansın yolunda gider meleğin senin onu nekadar çok sewdiini anlar ve sawaşmaya başlar rabbimde dilerim senin sesini duyar ve başlar miniğimizin yüreciği atmaya
iyi şanslar cnm

Umarım cumaya kadar bir mucize olurda bebeğinin kalbi atmaya başlar . insan böyle birdurumda olsa bile evladını nasıl aldırır ki . görmüşsün bide bebeğini .. Allah yardımcın olsun . umarım düzelir hersey yolunda gider yarabbim .

bebeğim çok üzüldüm başın sağolsun demicem inşallahhh demek zorundada kalmam cnm rabbim sabır versin klbim seninle dilerim kalp atışları tez zamanda başalar miniğimizin inan bunu canı gönülden diliyorum belli olmaz bi arkadaşın da senin gibi oldu alcaklardı ağladı bigün daha istedi derken ogünde atmadı lütfen dedi sadece 1 gece meleğimle vedalaşmak için dedi derken bi gece bitti ve kürtaja giderken noolur dedi bidaha bakalım drlar gerek yok dediysede dinlemedi ağladı sızladı bide baktılarrki ne görsünler miniğimizin yüreciği güp güp atıyodu pıtırpıtır sağlıcakla doğdu kucaanaa aldı meleğini neyse dilerim seninde şansın yolunda gider meleğin senin onu nekadar çok sewdiini anlar ve sawaşmaya başlar rabbimde dilerim senin sesini duyar ve başlar miniğimizin yüreciği atmaya
iyi şanslar cnm

canım ya o arkadaşına bi sorsan tam olarak kaç haftalıktı kalp atışını duydugunda

Umarım cumaya kadar bir mucize olurda bebeğinin kalbi atmaya başlar . insan böyle birdurumda olsa bile evladını nasıl aldırır ki . görmüşsün bide bebeğini .. Allah yardımcın olsun . umarım düzelir hersey yolunda gider yarabbim .

gördüm çok net ve güzel büyüktüde nası kıyacam napacam bilmiyorum

11 haftalıktı sanıyorumki şuanda yurtdışınnda oyüzden konuşamam ama dediğim gibi şansın yardım etsin tabiiki rabbimdeinşallahhh yüreciği gümbür gümbür atar meleğinin

şeker kabullenemiyorum görüntü güzel acaba cihazlarmı bozuk diyorum 4 boyutluda duyulmazsa nerde duyulacak zararı olmasa beklicem inanki

geçmiş olsun canım
coğu kişinin basına gliyor özellikle ilk gebeliklerde
biras daha beklersen zaten rahim kasılıp kendi dışarı atar onu .beklemeden kürtajla alınması daha iyi .

canım ben sana öle olucanı söleiyorum sadece belki rabbim yardımcın olur diyorum kabullenmek kolay diil bekle bakalım ne olacak başka bi drada git gir ultrasona bakalım o nediicek

ay canım bilmiyordum :(
bebeğini genetik olarak bi incelesinler
Allah sabır versin
hani ilk gebeliğinse genelde oluyor ondan demiştim

ay canım bilmiyordum :(
bebeğini genetik olarak bi incelesinler
Allah sabır versin
hani ilk gebeliğinse genelde oluyor ondan demiştim

yok canım alıştım rabbimden gelene isyan etmiyorum ama annelik işte üzülüyo insan elimde degil ama öncekiler gibi yıkılmıyorum artık her zaman hayırlısı ve saglıklısını istiyorum

sgl canım aklım almıyo tıpta buna düşük deniliyomuş düşmedende düşük denebiliyomuş
üzülme canım.bende iki defa kürtaj oldum kalbi atmadığı için.hatta ikinci defa doktorum iki gün sonra gel kalbi atmazsa alıcaz dedi bende inanmadım 15 gün geçti yine kanamam olmadı.sonra doktorumu aradım bana bir azar attı.sen nerde kaldın diye.gittim hemen nerdeyse tüplerim kapanacakmış.bence doktorun ne diyorsa yaptır.fazlada üzülme.şimdi benim 1,5 aylık bir oğlum var.

aminnnnnnnnnnnn bitanem rabbim sana şans versin sağlık ve sıhhat versin hem sana hemde karnındaki miniğe

Back
X