Bebeğimin kalbi delik

Can sagligi

Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2017
80
19
8
29
Arkadaşlar 27 haftalık hamileyim bebeğim kalbi delik avsd ve tek kapakçık beyninde su toplamaları var ve benimde suyum fazla böyle bişey başına gelen bu sebeplerden bebeğini kaybeden varmı

Cok geçmiş olsun..sebep ne olabilir acaba dr lar bişey demedimi..
Kalp anomalisi ile dogdu erkenden bebeğim ve 1 yıl sonra kaybettim..
Sebep sekerim vardı benim..öyle dedi doktorlar kontrolsüz seker yüzünden böyle anomali olabilirmiş..
Takdir yaratanın..

Arkadaşlar 27 haftalık hamileyim bebeğim kalbi delik avsd ve tek kapakçık beyninde su toplamaları var ve benimde suyum fazla böyle bişey başına gelen bu sebeplerden bebeğini kaybeden varmı

Geçmiş olsun inshaAllah bebegini saglıkla kucagına alırsım bebeklerin kalp deligi bebek buyudukce deligin kapandıgını duymustum

Başınız sagsağol sizde ne sorun vardı aceba acinizi paylaşıyorum bana hıc bisey söylemiyorlar onca doktora gittim sebep olacak bişey söylemiyorlar iki çocuğum var çok şükür onlarda yok ailede yok ne benim ne eşimin

Canım benim benim 6 aylıkken netletmişti hersey oda aniden suyum patladı ve orda o su bitene kadar kalması için çok uğraşıldı..o esnada anlaşıldı kalp rahatsızlığı benimkinin kalbinin yarısı yoktu maalesef canım..zaten dediler en fazla bir yıl yaşar diye gerçektende öyle oldu..en son su bitmesine çok az kala sezeryana alındı ..tam bir yaşında vefat etti..
Lütfen üzülme dua et..verende alanda rabbim..inşallah ufak bir ameliyatla atlatılır herşey..
Hatta benle aynı zamanda yatan bir kızcagız bebeğide 6 aylık doğdu ve o minik bebek küvezde kaldı bu arada kilosu felan toparlanıp ameliyat edildi kalpten..şuan yıllar sonra gördüm ve maşallahhh küçük tosuncuktuuuu..rabbim sana bagışlasın yavrunuzu..taktir allahtan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…