bebeğimin kalbi durdu...:(((((((((

maths55

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2012
308
0
66
Samsun
bende yeni yaşadığım bir olayı paylaşmak istedim 7 haftalık 2. bebeğime hamile idim 1 hafta önce çok şiddetli bir kanamam oldu apar topar doktora gittim gebelik kesesi düzensiz takip edeceğiz dediler sonrasında kanamam devam etti 1 hafta kadar kalp ritminin çok düzensiz olduğunu söylediler hastaneye yatırdılar ve malesef bugün bebeğimin kalbi durdu ve kürtaj olmak zorunda kaldım çok üzgünüm bu 1 haftalık süre içerinde sitedeki tüm umut dolu yazıları okudum ama sonuç çok üzüntü verici :((( umutlarınız hiç tükenmesin Allah herkesin gönlüne göre versin umarım yeniden çocuk sahibi olabilirim.

Çok üzüldüm :(

Allah önce size sağlık sıhhat uzun ömür versin. Yine olur bebeğiniz neden olmasın.

bende yeni yaşadığım bir olayı paylaşmak istedim 7 haftalık 2. bebeğime hamile idim 1 hafta önce çok şiddetli bir kanamam oldu apar topar doktora gittim gebelik kesesi düzensiz takip edeceğiz dediler sonrasında kanamam devam etti 1 hafta kadar kalp ritminin çok düzensiz olduğunu söylediler hastaneye yatırdılar ve malesef bugün bebeğimin kalbi durdu ve kürtaj olmak zorunda kaldım çok üzgünüm bu 1 haftalık süre içerinde sitedeki tüm umut dolu yazıları okudum ama sonuç çok üzüntü verici :((( umutlarınız hiç tükenmesin Allah herkesin gönlüne göre versin umarım yeniden çocuk sahibi olabilirim.

canımmmmm ne denirki bu durumda kıyamam üzme kendini hasta olursun güçlü ol her sey Allahtan öyle düşün.

Allahın izniyle olur tekrar üzme kendini. Allah sana saglık ve sabır versin canım....

Rabbim sağlık sıhhat versin canım herşey olurr 2.cide,3.cüde herşeyin başı sağlıkk

Sevgili math55, Allahtan sana sabır dilerim, sakın unutma tüm bu acı deneyimler sabrımızı ve inancımızı güçlendirir.
Bir kaç yerde okumuştum: Ruhlar dünyaya gelmeden önce, fetüs anne karnında iken, doğacakları ortamı, aileyi, anne karnındaki bedenlerini zaman zaman dolaşırlarmış. Kendilerini dünyaya gelmeye yeterince güçlü hissettiklerinde fetüse bağlanırlarmış. Bence şöyle düşünmelisin, bebeğin dünyaya gelmeye hazır değildi, geri döndü. Döndüğü yerde biraz daha güçlendikten sonra tekrar gelecek. Mesajını okuduğumda altıncı hissimin sesi bunu sana iletmemi istedi. Emin ol canım, seni çok mutlu bir anne edecek bir yavrun elbet olacak. Ona sadece biraz zaman tanı. Sevgiyle kal.

geçmiş olsun rabim gene verir herşeyin hayırlısı üzülme demek kolay allah sabır versin ve biran önce bebek sahibi yapın

canım çok geçmiş olsun bende aynı şeyleri yaşadım seni çok iyi anlayabiliyorum allahtan umudunu kesme tekrar olur inşallah.hayırlısı böyleymiş demekki.

canım Allah sabır versin her şerde bi hayır vardır demişler. rabbim tekrar anne olmayı nasib eder inş.. :( üzülme Allah sana sağlık sıhhat versin :(

Herşey takdiri ilahi ve bu tarz ölüm doğum gibi konular tamamiyle KADER... Yapabileceğimiz veya söyleyebileceğimiz çok bir şey yok aslında, sabır dilemek ve minik bebeğiniz için dua etmekten başka...

Benim de sizin için duam, inşaAllah ahirette bebeğinizi kucağınıza alır, koklayabilirsiniz. Hiç bir ruh yok olmuyor sonuçta. Bunu bilmek rahatlatıcı. Mutlaka bir gün siz de buluşacaksınız. :) Sabrınız bol olsun inşaAllah...

Back
X