Bebeğimin kalbi durmuş

tstylmnb12

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2022
68
8
8
29
2li testim yüksek riskli çıkmıştı DNA testi bile gelmeden bebeğimin kalbinin dayanamadığını durduğunu anladık çok farklı bir acı türü. Rabbim kimseye yaşatmasın. Amniyon sıvıs çok az denmişti zaten tamamen bitmiş.. yaşayan var mı aranızda patolojiye gidecek bebek..

Rabbim sabırlar versin..

Başınız sağolsun kesede su bitmiş doğru mu anladım. Bebekle alakalı olmayabilir durum

Başınız sagolsun. Daha onceden benim de iki düşüğüm oldu, 2.düşüğümde patolojiden bebegin down sendromlu oldugu saptandi. Bebek de problem oldugunda düşükler yaşanabiliyor. Bu tarz sendromlu bebeklerde kesede su bitme durumu yaşandığını okumuştum. Patolojiden sonuç geldiginde daha net anlaşilacaktır düşük yapma sebebiniz.

DNA testi temiz çıktı trizonomi 13.18.21 temiz çıktı başka bir sorunu vardı galiba bebeğimin
A a

Merhaba. Öncelikle başınız sağolsun. Bir yakınımda da bu gibi bir olay yaşandı onda da doğuma yakın son kontrol sırasında amniyon sıvısının bittiği ortaya çıkmış, doktor panikle bebeğin kalp atışlarını duyamıyorum diyerek hemen acil sezeryana almış. Hızlı müdahale ile bebeği kurtarmışlar ancak doktor bayağı şaşırmış ve ilk defa susuz bir doğum gerçekleştirdim demiş.
Anne hamileyken koronavirüs geçirmiş, bu da amniyon sıvısının azalmasına yol açmış. Koronavirüsü atlatmış ama kese içerisindeki sıvının azalmasına yol açmış durum.
Çok kötü bir durum evlat acısı, Allah size ve eşinize sabır versin yemin ediyorum okurken benim de kalbim acıdı.

Allah razı olsun, patoloji sonucunu bekliyoruz bizde herhangi bir hastalık geçirdimmi hiç bilmiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…