bebeğimin kalbi durmuş

kurtajdan sonra kaç ay sonra hamile kalinir

• 1

OY: 2 10,0%
  • 2

OY: 18 90,0%

• Ankete Katılan
    20
İyi geceler arkadaşlar 9 haftalık hamileyim ve bugün bebeğimin öldüğünü kalbi durduğunu söyledi doktor bebeği almak için kürtaj olacağımı söyledi ama ben düşmesini bekliyorum ve 2 gün olmuş kalbi duralı korkuyorum kurtajdan sonra tekrar hamile kalmazsam ilk hamileliğim bu arada yardimci olurmusunuz sizlerde kurtajdan kaç ay sonra hamile kaldınız veya dusukten

Hiç korkma canım aynı şeyleri yaşadım bende. Vücut sağlıksız olan gebeliği kendi sonlandırmış oluyor bu durumlarda..Bende kürtaj oldum ve şimdi ikinci çocuğuma hamileyim..Rabbim böylesini sana hayırlı kılmış o yüzden üzülme ve başka bir doktora görünüp emin olduktan sonra git kürtajını ol sonra vücudunu toparlamaya bak. Ben boşuna bir hafta beklemiştim ama kendi kendine düşmedi ayrıca. Çok geçmiş olsun...

bende düşük yaptım canım kendiliğinden kanamayla beraber düştü ama yine de kürtaj yaptılar, 2 ay korundum, 4. ayımda da hamile kaldım çok şükür. Düşüğüm 8. haftamda olmuştu, şimdi de 8 haftalığım ve endişeliyim, en ufak bi ağrı beni korkutuyor

İyi geceler arkadaşlar 9 haftalık hamileyim ve bugün bebeğimin öldüğünü kalbi durduğunu söyledi doktor bebeği almak için kürtaj olacağımı söyledi ama ben düşmesini bekliyorum ve 2 gün olmuş kalbi duralı korkuyorum kurtajdan sonra tekrar hamile kalmazsam ilk hamileliğim bu arada yardimci olurmusunuz sizlerde kurtajdan kaç ay sonra hamile kaldınız veya dusukten
Aynısını yaşadım, 11 haftalıktı kalbi durmuş hemde 1 hafta olmuş neredeyse zehirlemeye başlayacakmış.
İlk hamileliğimdi, kendimi yerden yere attım duyunca, kürtaj oldum hemde ne anestezi nede ilaç almadan.
Hiç acı hissetmedim, hissizleşmiştim asıl sorunlar bundan sonra başladı.
Fiziksel değil, psikolojik. Kendime de eşime de dünyayı dar ettim, her şey alt üst olmuştu.
Yemiyor içmiyor sürekli ağlıyordum sık sık sinir krizleri geçiriyordum.
İlişki takvimi tutup gün sayıyor yumurta takibi yapıyor hatta çok güvendiğim doktorumun fiziksel hiç bir sorun olmadığını söylemesine rağmen aşılama yapalım diyordum.
Doktorum ısrarlarım karşısında hadi çatlatma iğnesi yapalım dedi, 2 ay yaptım ama yine hamile kalamadım.
8. ay olmuştu kürtaj olalı, artık yeter kendimi de eşimi de tükettiğim diyerek her şeyi boş vermeye başladım.
Ne günümü takip ettim, ne yumurtlama günü hesapladım, ne bacaklarımı diktim havaya nede eşime abuk subuk şeyler yedirdim.
Bir günde aldım bu kararı ve uyguladım sonramı o ay hamile kalmışım, hemde günüm 2 hafta geçmiş farkında değilim.
Kızım şimdi 3,5 yaşında.
Doktorumun fiziksel hiç bir sorunun yok her şey kafanda bitiyor, rahatla biraz git kilo ver kendine gel demesine rağmen aklım başıma 8 ay sonra geldi.
Kürtaj sonrası stresten 7 kilo almıştım doktorumun tavsiyesine uyarak 10 günde verdim.
Baştan kendimi hırpalamasam belkide o kadar beklememe gerek kalmayacaktı.
Yani demem o ki, her şey insanlar için Rabbım kolaylık versin, hiç kolay değil ama mümkün mertebe kafanızı rahat tutmaya çalışın.
Onlar bize şefaatçi olacak inşallah.

Allah aşkına bu anketle çözülecek olay mı? Doktora gitsenize. Başka doktora gidin. Düşük yapınca da operasyon geçirmeniz gerekiyor. Bu nasıl bilinçsiz düşünce böyle. ya daha ciddi boyutlara ulaşırsa?
Korktuğum için sadece öğrenmek istedim ve kürtaj olacağım doktorum neden öldüğünü araştırın ca raporları alıp başka hastahaneye kürtaj olacağım yaşadığım yer arabistan türkiyeye benzemiyor şart ve koşulları muayene olduğum yerde kürtaj yapılmaz illaki daha büyük bi hastahaneye gitmem gerekir kürtaj için oda belirli hastahanelerde bugün saat sekizde akşam raporlari alip büyük hastahaneye gideceğim kürtaj için oda bugün olacak allahın izniyle

merhaba canım başın sağolsun.Üzülmüşsündür bende ilk gebeliğimde yani eylül ayında 9 haftalıkken kalbi atmadığı için kürtaj olmuştum.Doktor 3 ay dedi ama ben adetimi olduktan sonra tekrar denedik.Bir kimyasal gebelik geçirdim.şimdi bu ay hamile olduğumu öğrendim bakalım haftasonu kese oluşmuş mu baktıracağız. Ama sana tavsiyem kürtaj olmalısın yoksa bebek seni zehirleyebilir diye düşünüyorum. kürtaj 10 dk lık bir operasyon. Geçmiş olsun. Bence bekleme çünkü hamile kalmak kürtajdan sonra daha kolay ama bi adetini ol rahim toparlasın.

Bende gectigimiz sali gunu kurtaj oldum çok zor Allah yardimicimz olsun.. Pazartesi 12 haftalikti ilk defa gttk doktora kalp atisi yoktu olmus bebisim.. Insallah en hayrli ve saglikli br sekilde Allah tekrarini nasip etsin bzlere. Iki hafta bilmeden oylece gezmisim zehrlenme falanda olmadi bilmyrm

Allah sabır versin ve yardımcımız olsun.hakkımızda hayırlı olduğu zamanda da tekrar nasip etsin inşallah.

Back
X