- 3 Kasım 2015
- 1.347
- 1.235
- 133
- 35
- Konu Sahibi yaggmurum0000
Çok üzüldüm geçmiş olsun çok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin insallah cok istiyirdum ama Rabbim nasip etmediElbette zor durum canim Allah sabir versin. Üzülme tekrar çocuk sahibi olursun inşaallah hayirliysa.
doktora gittim 10 haftalik yerine gelisimi 8 haftalik gozukuyordu ve kalbi durmustu. dünyam basima yikildi resmen
Tatlım benim benimde kalp sesi alınmadı çok üzüldüm senin içindedoktora gittim 10 haftalik yerine gelisimi 8 haftalik gozukuyordu ve kalbi durmustu. dünyam basima yikildi resmen
bundan once de dıYaşadım.
Acısını bilirim.
Hele ilk bebekse en zorudur.
Ama geçip gidio.
Meleğimiz onlar bizim.
Teslim olun ve isyan etmein sakın.
Rabbim neylerse hayırlı eyler...
Allah sabır versin canım aynısı benim başımada geldiği için seni çok iyi anlıyorum. Çok zor bir durum ama sabret ben sabrettim çok şükür bebeğimi kucağıma aldım rabbim sanada yeniden nasip eder inşallah.[
en cok uzuldugum sey hala beraberiz 2 haftadir kalbi durmus ben hissemedim. pazartesi kurtaj olmaya gidecemTatlım benim benimde kalp sesi alınmadı çok üzüldüm senin içinde
Yapacağımız bişey olsa keşke
Niye bekletiyorlar seni anlamadım,hem pskolojik seni yıpratır hem sağlık açısından kötü ,benimde 8 haftalık kalbi durmuştu,doktorum tok olduğum halde kürtaj yapalım kendi kendine düşmeye kalkarsa çok kan kaybedebilirsin yada enfeksiyon kapabilirsin durmasın içerde dedi.bende zaten içimde öylece kalsın istemedim beni çok yıpratırdı.nyse tabi doktorunz daha iyi bilirbundan once de dı
en cok uzuldugum sey hala beraberiz 2 haftadir kalbi durmus ben hissemedim. pazartesi kurtaj olmaya gidecem