bebeğimin kalbi durmuş

Yaşadım.
Acısını bilirim.
Hele ilk bebekse en zorudur.
Ama geçip gidio.
Meleğimiz onlar bizim.
Teslim olun ve isyan etmein sakın.
Rabbim neylerse hayırlı eyler...

Allah sabır versin canım aynısı benim başımada geldiği için seni çok iyi anlıyorum. Çok zor bir durum ama sabret ben sabrettim çok şükür bebeğimi kucağıma aldım rabbim sanada yeniden nasip eder inşallah.

Allah sabır versin, isteyen herkese sağlıklı, hayırlı evlatlar nasib etsin inşallah.

doktora gittim 10 haftalik yerine gelisimi 8 haftalik gozukuyordu ve kalbi durmustu. dünyam basima yikildi resmen
Tatlım benim benimde kalp sesi alınmadı çok üzüldüm senin içinde
Yapacağımız bişey olsa keşke

Yaşadım.
Acısını bilirim.
Hele ilk bebekse en zorudur.
Ama geçip gidio.
Meleğimiz onlar bizim.
Teslim olun ve isyan etmein sakın.
Rabbim neylerse hayırlı eyler...
bundan once de dı
Allah sabır versin canım aynısı benim başımada geldiği için seni çok iyi anlıyorum. Çok zor bir durum ama sabret ben sabrettim çok şükür bebeğimi kucağıma aldım rabbim sanada yeniden nasip eder inşallah.[
Tatlım benim benimde kalp sesi alınmadı çok üzüldüm senin içinde
Yapacağımız bişey olsa keşke
en cok uzuldugum sey hala beraberiz 2 haftadir kalbi durmus ben hissemedim. pazartesi kurtaj olmaya gidecem

bundan once de dı

en cok uzuldugum sey hala beraberiz 2 haftadir kalbi durmus ben hissemedim. pazartesi kurtaj olmaya gidecem
Niye bekletiyorlar seni anlamadım,hem pskolojik seni yıpratır hem sağlık açısından kötü ,benimde 8 haftalık kalbi durmuştu,doktorum tok olduğum halde kürtaj yapalım kendi kendine düşmeye kalkarsa çok kan kaybedebilirsin yada enfeksiyon kapabilirsin durmasın içerde dedi.bende zaten içimde öylece kalsın istemedim beni çok yıpratırdı.nyse tabi doktorunz daha iyi bilir

Çok geçmiş olsun canım bende aynı seninki gibi yaşadım ilk gebeliğimi. ..12 haftalikken gittim 10cu haftada durmuş kalbi 2 hafta benimle kalmış doktor hemen kürtaj yaptı zehirler seni diye,o kadar çok üzülmüştüm ki anlatamam bebek gördüğümde canım yaniyordu sanki birdaha hiç bebek sahibi olamayacakmisim gibi ama hepsi geçti gitti çok şükür şimdi bir tane oğlum var 6 yaşında hayırlısı oyleymis demek ki Rabbim ne yaparsa hayırlı olanı yapar bizim için. .sende çok yıpratma kendini daha sağlıklı güzel bebeklerin olacak inşallah ,çok çok geçmiş olsun tekrar canimm

buda senin sınavın demekki ,sabırlı olmaya çalış lütfen...başın sağ olsun ,Allah sabır versin ...

Ilk bebegimi ben de ayni sekilde kaybettim.kalp atislarini duyduk hersey normal dedi doktor,1 ay sonrasina randevum vardi.1hafta sonra 9.haftada kalbi durmus ve 3 hafta bu sekilde tasimisim bebegimi.kontrolde hastane basima yikildi seni o kadar iyi anliyorum ki.cok doktor gezdim ilk bebek oldugu icin normal diyordu doktorlar ama ben ayni seyleri yasamak istemedigim icin 3 kez dusuk yaptim dedim ve genetik test yaptirdim.pihtilasma oldugu anlasildi hamileligim boyunca igne oldum ve kizim su an 6 yasinda.umarim allah sana da en kisa zamanda hayirli evlat nasip eder

Back
X