Son adet tarihim 17 ağustos, 11 ekimde 7+6'da kalp atışlarını dinletmişti doktor. Acele etmeyin kendinizi strese sokmayın, kasık sancısı ve batması çok normal gebelik boyunca.Arkadaşlar merhabaa. Ben 6 gün önce gebe olduğumu öğrendim. Kan testi yaptırdık hcg 131 çıktıı 2 gün sonra tekrar yaptırdık 351 çıktı ve doktorum kesin gebelik var Bi 10 gün sonra gel dedi. Çok mutlu oldukkk çok istiyorduk eşimle. Ara sıra kasıklarımda batma ağrı oluyor normal midir acaba endişeleniyorum kalbinde dinlemedik ne zaman tam kalbini dinleyebilirz hatırlayan var mı adet olmanız gereken tarihten kaç gün sonra kalbini dinlemiştiniz yardımcı olur musunuz lütfen
Yaa benmde kontrolum 6+2 inşallah bende dinlerim dünyanın en harika sesinihayırlı olsun hamileliğin, inşallah sağlıkla kucağına alırsın. ben 6+2 de duymuştum. bat 17 gün geçtikten sonraya denk geliyo benim duyduğum zaman.
Evet gerçekten okuyorum hemen keseyi gördük diyenler kalbini dinledik diyenler neler var inşallah hayırlısı ile sağlıklı bir şekilde herkes kucağına alır kuzusunuBen 7+1de gördüm, burada çok erken duyanlar oluyo kendini kıyaslayıp strese sokma 8inci haftaya kadar yolu var. Ben çok üzülmüştüm 6+2de göremeyince boşuna üzülmüşüm rahat rahat bekle sen
Anladım ben 5+1 deyim inşallah 6+2 de randevumuz var sağlıcakla olur inşallahbende 7+0 da duydum. 8-9 da bile duyulabilir :)
Yaaa haklısınız her anne adayı gibi heyecanla bekliyorum bende bebeğimi bende 5+1 deyim 6+2 de kontrole gideceğiz inşallah sağlıklı haberler alırız bütün anneler alır inşallahSon adet tarihim 17 ağustos, 11 ekimde 7+6'da kalp atışlarını dinletmişti doktor. Acele etmeyin kendinizi strese sokmayın, kasık sancısı ve batması çok normal gebelik boyunca.
Bende 6.haftada bebegi dahi goremedum.Doktor bir hafta snra gorunur gbi seyl er soyledi.Tedirginim acaba dis gebelik mi dye.Ama sonra daha yolu var diyorum ama cok zor bekleyis yaaaBen 7+1de gördüm, burada çok erken duyanlar oluyo kendini kıyaslayıp strese sokma 8inci haftaya kadar yolu var. Ben çok üzülmüştüm 6+2de göremeyince boşuna üzülmüşüm rahat rahat bekle sen
Kese gözüktü mü? Kese gözüktüyse dış gebelik değildir. Değerlerin nasıl?Bende 6.haftada bebegi dahi goremedum.Doktor bir hafta snra gorunur gbi seyl er soyledi.Tedirginim acaba dis gebelik mi dye.Ama sonra daha yolu var diyorum ama cok zor bekleyis yaaa
Hangi kasıkta canım bende beta 42 cıktı bugün. Benm özellikle sag kasıkta var. İnsallah normaldir ya dıs gebelik yasadıgım için korkuyorumArkadaşlar merhabaa. Ben 6 gün önce gebe olduğumu öğrendim. Kan testi yaptırdık hcg 131 çıktıı 2 gün sonra tekrar yaptırdık 351 çıktı ve doktorum kesin gebelik var Bi 10 gün sonra gel dedi. Çok mutlu oldukkk çok istiyorduk eşimle. Ara sıra kasıklarımda batma ağrı oluyor normal midir acaba endişeleniyorum kalbinde dinlemedik ne zaman tam kalbini dinleyebilirz hatırlayan var mı adet olmanız gereken tarihten kaç gün sonra kalbini dinlemiştiniz yardımcı olur musunuz lütfen
Kesem net bir sekilde göründü.ama değerlerimi bilmiyorum hic tahlil yaptırmamistim cunku ilk 6 haftalik oldugunda gitmistim doktora.Bir gebeligm dusukle snuclandi onda 5+4 gibi bir zamanda hem bebek hem kese grunmustu bunda gorunmeyncr panik yaptim brazKese gözüktü mü? Kese gözüktüyse dış gebelik değildir. Değerlerin nasıl?
Kese varsa dış gebelik değildir her gebelik farklı canım hiç strese sokma kendini 8inci hatta 9uncu haftaya kadar yolu var sakin olKesem net bir sekilde göründü.ama değerlerimi bilmiyorum hic tahlil yaptırmamistim cunku ilk 6 haftalik oldugunda gitmistim doktora.Bir gebeligm dusukle snuclandi onda 5+4 gibi bir zamanda hem bebek hem kese grunmustu bunda gorunmeyncr panik yaptim braz
Cok tesekkur ederim icim ferahladı birazKese varsa dış gebelik değildir her gebelik farklı canım hiç strese sokma kendini 8inci hatta 9uncu haftaya kadar yolu var sakin ol
Ben de burayı okuyup kendimi yemiştim ama hiç kendini burayla kıyaslamaCok tesekkur ederim icim ferahladı birazkac gundur dusun dusun kendimi alamadim dsunmekten.
inşallah,Yaa benmde kontrolum 6+2 inşallah bende dinlerim dünyanın en harika sesini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?