Bebegimin kalbinde parlaklik

Merhaba arkadaşlar 19 haftalik hamileyim bugün ultrasonda doktor bebeğimin kalbinde parlaklık beyaz nokta var dedi.diger bulgular normal bu tek başına bir hastalık belirtisi degil dedi.ama down sendromlu larda bu durum olabiliyormuş.ikili ve dörtlü test sonuçlarında vi sikinti yok ama.doktor yinede kesin sonuç icin kan testi yaptırabilirsiniz dedi özel bir testi varmis.baska bibdoktora gittik oda ayni seyi soyledi
cok üzüldük bu durumla karşılaşan yada bilgisi olan varmi
Canım o testlerde sorun yoksa korkma benı kızımda da leke var demişti Dr genelde down sendromlu olan bebeklerde oluyor demişti ama normal bebeklerde de olabiliyor dedi testlerin güzel korkma demişti şimdi kızım 6 yasında gayet iyi korkma sen dua et sağlıklı kucağına alırsın inşallah

Umarim bir sorun yoktur konu sahibesi bebeginizi saglikla kucaginiza alir ve buyutursunuz.
Yalniz dikkatimi ceken bir sey oldu kalbinde parlaklik gozuken bebekler hep kiz bebek, cok ilginc acaba boyle bir istatistik var mi? Cinsiyet bazinda o cihazlar boyle bir sey gosteriyor olabilir mi?
Siz diyince benımde dikkatımı çekti gerçekten hep kız 😳

Merhaba arkadaşlar 19 haftalik hamileyim bugün ultrasonda doktor bebeğimin kalbinde parlaklık beyaz nokta var dedi.diger bulgular normal bu tek başına bir hastalık belirtisi degil dedi.ama down sendromlu larda bu durum olabiliyormuş.ikili ve dörtlü test sonuçlarında vi sikinti yok ama.doktor yinede kesin sonuç icin kan testi yaptırabilirsiniz dedi özel bir testi varmis.baska bibdoktora gittik oda ayni seyi soyledi
Ikizlerime de soylemisti dr. Ilerde kayboluyor ,takip edelim demisti. Nifty test de yaptirdim, saglikli dogdular sukur. Canını sıkma

Benim kızımın da kalbinde parlaklık ve kafasında kistler vardı. Doktor ikisinden sadece biri olsa sana hiç söylemeyecektim bile ama ikisi bir arada olunca şüpheleniyoruz demişti. Kendimi çok perişan etmiştim. Ama zamanla kistler kayboldu. Amniyosentez, test vs hiçbir şey yaptırmadım. Ayrıntılı ultrasonda başka bir doktor %98 bir sıkıntı yok dedi. Kızım şu an 11 aylık. Sağlıklı doğdu. Lütfen kendinizi üzmeyin. Tek belirtiden bir sorun çıkmaz Allah'ın izniyle.
Canim korkma insallah benimkinede oyle dediler cok korkuttular bide varsa ne yapabiliriz bisey yok o zaman niye korkutuyosun 20. Haftalar gecer dedi diger dr. Cok sukur kizim saglikli dogdu

Merhabalar çocuğunuz sağlıkla doğdumu acaba çok merak ettim.İnşallah sağlıklıdır bir sorun yoktur Bende şuan 2.ye hamileyim 30.haftama girdim Aynı şey başıma geldi.Bebeğimin kalbinde beyaz odak var.Ama 2 li test falan normal çıktı.Doktorumuz başka bir belirti yok Tek başına anlam ifade etmiyor dedi.Başka doktora detaylı gösterebilirsiniz dedi ama biz gitmedik kalbimi ferah tutmaya çalışıyorum yinede aklımda soru işareti oluyor tabi.İnşallah birşey yoktur sağlıklıdır cevap bekliyorum en kısa zamanda inşallah

Back
X