- 5 Temmuz 2021
- 19
- 10
- 1
- 27
- Konu Sahibi neslihan3103
-
Canım benim de küçükken yavaştı hatta doktor hemen kapattı şu an var dedi.. 1 hafta sonra gittiğimde netti... sorun olsa söylerdi doktorunKızlar son adet tarihim 19 temmuz ona göre 9+4 günlük hamileyim ama ulsrasyonda 8 haftalık gebe olduğum çıkıyor geç döllenme olmuş galiba.iki kez birer hafta arayla gittiğim doktor muayenesinde bebeğimin kalp atışının çok yavaş ve duyulmayacak kadar kısık olduğunu farkettim hatta son kontrolümde vajinal muayeneden kalp atışı daha net duyuldu sebep ne acaba ? Aynı durumu yaşayanlar var mı ? Gelişimi vs mi yavaş yoksa başka sebepler mi var? Aynı durumu yaşayanlar vs var mı ? Lütfen yardımcı olun
Ama ben 10 gün arayla gittim ikisin de de hemen hemen aynıydı ve 8 haftalık hamileyimCanım benim de küçükken yavaştı hatta doktor hemen kapattı şu an var dedi.. 1 hafta sonra gittiğimde netti... sorun olsa söylerdi doktorun
Doktor bi şey dedi mi canımAma ben 10 gün arayla gittim ikisin de de hemen hemen aynıydı ve 8 haftalık hamileyim
Doktorumun ultrasonda duymayıp vajinadan kontrol etmek istemesiyle anladık bizde kalp atımının yavaş ve çok az olduğunu bide doktorum ondan yada bundan diye yorum yapmadı progestron yazdı sorun yok dedi gönderdi.farklı özel hastanelerde 10 gün arayla yaptırdım ikisinde de hemen hemen aynıydı maalesefDoktorunuz yorum yaptı mı? Yavaş olduğuna nasıl karar verdiniz?
Cihaz kalitesine göre değişir ses duyulması. Vajinal daha erken görüp duyuluyor. Fark ondandır. Takılmayın.
Yok demedi duymasam sıkıntıydı duydum ya sıkıntı değil dedi progestron iğne yazdı gönderdiDoktor bi şey dedi mi canım
Canım benim allahın izniyle bi şey olmaz o zaman dert etmeYok demedi duymasam sıkıntıydı duydum ya sıkıntı değil dedi progestron iğne yazdı gönderdi
Yani doktorlar açıkça yavaş atıyor demediyse siz dert etmeyin. Progestanı zaten önlem amaçlı 12. Haftaya kadar çoğu doktor veriyor. Kullanmaya devam edin.Doktorumun ultrasonda duymayıp vajinadan kontrol etmek istemesiyle anladık bizde kalp atımının yavaş ve çok az olduğunu bide doktorum ondan yada bundan diye yorum yapmadı progestron yazdı sorun yok dedi gönderdi.farklı özel hastanelerde 10 gün arayla yaptırdım ikisinde de hemen hemen aynıydı maalesef
Doktor da dedi işte yavaş vs diye hatta şüphe duyduğu için vajinadan yaptı.sizin kaçıncı haftada duyuldu acaba vajinadan, bir de su anki durumunuz nedir ?Yani doktorlar açıkça yavaş atıyor demediyse siz dert etmeyin. Progestanı zaten önlem amaçlı 12. Haftaya kadar çoğu doktor veriyor. Kullanmaya devam edin.
Bu arada benim de karından duyulmamış vajinadan duyulmuştu ilk. Benim de geç yumurtlama oldu.
Benim 8 di sanırım. Tam hatırlamıyorum. Şu an 24 haftalık hamileyim.Doktor da dedi işte yavaş vs diye hatta şüphe duyduğu için vajinadan yaptı.sizin kaçıncı haftada duyuldu acaba vajinadan, bir de su anki durumunuz nedir ?
Çok teşekkür ederim inşallah ama bu ikinci gebeliğim diğer gebeliğimde 6.haftamda tam net olarak duymuştum su an 8.haftamda tam net dıyamayısım ve doktorumun şüphelenmedi vajinal kontrol etmesi kafama takmama sebeb olduCanım benim allahın izniyle bi şey olmaz o zaman dert etme
Çok sevildim sizin adınızaBenim 8 di sanırım. Tam hatırlamıyorum. Şu an 24 haftalık hamileyim.
Biraz daha bekleyin. İnşallah sağlıkla devam eder
İnşallahÇok sevildim sizin adınızainşallah darısı bana olur
Hayır söylenmedi hatta sayılabilecek kadar da güçlü değildi maalesefKalp atis hızı kaçtı peki söyledi mi?
Bol bol dua et dinlen inşallah yükselir kalp atisi..Peki gelişimi nasilHayır söylenmedi hatta sayılabilecek kadar da güçlü değildi maalesef
Bir sıkıntı olsaydı doktorunuz sölerdi bence ultrason aletinden kaynaklanabilir o yüzden kafanıza takmayın benceKızlar son adet tarihim 19 temmuz ona göre 9+4 günlük hamileyim ama ulsrasyonda 8 haftalık gebe olduğum çıkıyor geç döllenme olmuş galiba.iki kez birer hafta arayla gittiğim doktor muayenesinde bebeğimin kalp atışının çok yavaş ve duyulmayacak kadar kısık olduğunu farkettim hatta son kontrolümde vajinal muayeneden kalp atışı daha net duyuldu sebep ne acaba ? Aynı durumu yaşayanlar var mı ? Gelişimi vs mi yavaş yoksa başka sebepler mi var? Aynı durumu yaşayanlar vs var mı ? Lütfen yardımcı olun
Umarım sadece sizin evhamınızdır ve herşey yolundadır son durumunuz nedir merak ettim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinKızlar son adet tarihim 19 temmuz ona göre 9+4 günlük hamileyim ama ulsrasyonda 8 haftalık gebe olduğum çıkıyor geç döllenme olmuş galiba.iki kez birer hafta arayla gittiğim doktor muayenesinde bebeğimin kalp atışının çok yavaş ve duyulmayacak kadar kısık olduğunu farkettim hatta son kontrolümde vajinal muayeneden kalp atışı daha net duyuldu sebep ne acaba ? Aynı durumu yaşayanlar var mı ? Gelişimi vs mi yavaş yoksa başka sebepler mi var? Aynı durumu yaşayanlar vs var mı ? Lütfen yardımcı olun
Merhaba sonucunuz nedir düzelmiştir inşallahHayır söylenmedi hatta sayılabilecek kadar da güçlü değildi maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?