• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeğimin kalp atışı çok yavaş!

anneadayxix27

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2008
22
0
86
İstanbul
Arkadaşlar Merhaba,

Bu sabah Acıbadem Hastanesine gittim kontrole.. Bebeğin kalp atışlarını dinledik ilk kez duydum..Ama sevinemedim. Çünkü olması gerekenden çok daha yavaş atıyor. Tıpkı büyük bir insan kalbi kadar seyrek hızda atıyor. Doktor haftaya yine bakalım dedi. Zaten doktorun yüz ifadesini görünce hiçbirşey soramadım.. Her hafta stress dolu bir bekleyiş..Gerçekten çok üzülüyorum. Sonradan hızlanır mı acaba? neden yavaş atıyor olabilir.?Zaten bebek çok yavaş gelişiyor.baş popo mesafesi de çok küçük.Neden böyle acaba? fikri olan var mı arkadaşlar? Tşk.

Arkadaşlar Merhaba,

Bu sabah Acıbadem Hastanesine gittim kontrole.. Bebeğin kalp atışlarını dinledik ilk kez duydum..Ama sevinemedim. Çünkü olması gerekenden çok daha yavaş atıyor. Tıpkı büyük bir insan kalbi kadar seyrek hızda atıyor. Doktor haftaya yine bakalım dedi. Zaten doktorun yüz ifadesini görünce hiçbirşey soramadım.. Her hafta stress dolu bir bekleyiş..Gerçekten çok üzülüyorum. Sonradan hızlanır mı acaba? neden yavaş atıyor olabilir.?Zaten bebek çok yavaş gelişiyor.baş popo mesafesi de çok küçük.Neden böyle acaba? fikri olan var mı arkadaşlar? Tşk.

Canım hiç uzulme kalp atısı muhakkak hızlanacaktır. Bunu sakın dert etme. İnan 24 saatlik kısa bir zaman dilimi bile hızı etkiliyor. Benim ilk duydugumda (5+3) bir bebegimizn kalbi neredeyse durmak uzere gibi atıyordu ama bugun dinledigimizde hersey duzelmiş gorunuyordu. Belki gec implante olmustur hiç kafana takma, her sey guzel olacak...

Canım hiç uzulme kalp atısı muhakkak hızlanacaktır. Bunu sakın dert etme. İnan 24 saatlik kısa bir zaman dilimi bile hızı etkiliyor. Benim ilk duydugumda (5+3) bir bebegimizn kalbi neredeyse durmak uzere gibi atıyordu ama bugun dinledigimizde hersey duzelmiş gorunuyordu. Belki gec implante olmustur hiç kafana takma, her sey guzel olacak...

Çok teşekkür ederim arkadaşım.. İyi ki varsınız. sizin paylaşımlarınız öyle içimi rahatlatıyor ki.. Hamileliğimin başından beri sürekli stress korku yaşıyorum. bir hafta bebeğin kalbi duyulması grekirken duyulmuyor. sonraki hafta duyuluyor ama çok yavaş.. Umarım bunlar son korkularım olur..

Çok teşekkür ederim arkadaşım.. İyi ki varsınız. sizin paylaşımlarınız öyle içimi rahatlatıyor ki.. Hamileliğimin başından beri sürekli stress korku yaşıyorum. bir hafta bebeğin kalbi duyulması grekirken duyulmuyor. sonraki hafta duyuluyor ama çok yavaş.. Umarım bunlar son korkularım olur..

arkadaşımm bişeycik olmazz sen merak etmee zamanla hızlanır...... sen yeterki pozitif düşün pozitikf ol ki bebeğinn daha çok sana tutunsunn canımm aklına kötü seyler getirmee olur mu.. üzme meleğini..........:nazar::nazar::nazar:
allah verdii merak etme korurda.................a.s.

valla bende senin gibiydim ama artık allaha sıgındımm biliyom kii o koruyoo bebeklerimizi...
hayırlısı olsun hakkımzda canım.

valla bende senin gibiydim ama artık allaha sıgındımm biliyom kii o koruyoo bebeklerimizi...
hayırlısı olsun hakkımzda canım.

Çok haklısın. Allah hayırlı oalanını nasip edecektir mutlaka. İnsan elinde olmadan korkuyor. İlk gebeliğim de düşükle sonuçlandı. Her doktora gidişimde kötü birşey duymaktan korkar oldum. Allah hepimizin bebeğine sağlık sıhhat versin..Nazarlardan korusun:nazar::emir_bebek:

merhaba arkadaşlar, 7+3 hamileyim, fakat ultrasonda 6+2 görünüyor. kalp atışlarını henüz göremedik. kesenind şekli deforme olmuş. Bebeği gördük, fakat kalp atışı yok. yarın tekrar kontrole gideceğim. acaba sorun olur mu? Doktorum kürtaj diyor. Bu konuda bilginiz var mı? çok kötü durumdayım!!! teşekkürler

kürtaj için çok erken ..bir hafta kadar daha bekleyin bence..benim bebeğimin kesesi de bozulmuştu ve kalp atışı yoktu ..7. haftada kalp atışı görüldü 8 de de kese düzeldi..hemen karar vermeyin ..

merhaba arkadaşlar, 7+3 hamileyim, fakat ultrasonda 6+2 görünüyor. kalp atışlarını henüz göremedik. kesenind şekli deforme olmuş. Bebeği gördük, fakat kalp atışı yok. yarın tekrar kontrole gideceğim. acaba sorun olur mu? Doktorum kürtaj diyor. Bu konuda bilginiz var mı? çok kötü durumdayım!!! teşekkürler

Nazlıcım geçmiş olsun,inşallah kalp atışını duyarsınız.
Bazı hamilelerde 9. haftaya kadar görülmediği oluyor diye biliyorum.Bunun kesin bi haftası yok.
6+2 daha çok erken gibi geldi ban.
Bence başka bir doktora daha görün.
Bizler bebeği gördükten bir hafta sonraa felan kalp atışı için gittik genelde.

çok teşekkürler, biraz olsun rahatladım. Kese bozulunca bir daha düzelmez sanıyordum.. yarın da kalp atışı görülmezse salı gününe kadar bekleyeceğim. belki herşey normale döner...

ben kese bozulduğunda çok üzülmüştüm..dr bekleyelim düzelir dedi gerçekten haftasına yuvarlak bir hal almıştı..tamamen düzelmişti..umarım senin de öyle olur canım..

karından bakıldığında mı 9. hafta??, bende göremeyince vaginal bakıldı. 2 doktora gittim, her ikisi de kese deforme olduğu için ve kalp atışı olmadığı için bozulmuş gebelik dedi. Adet düzensizliği olduğundan yumurtlama geç olabilir diye biraz daha beklememi sonra da kürtajı önerdi.

Onu bilmiyorum canım bende sitede duydum 9. haftada kalp atışını duyan arkadaşlar olduğunu.
Sanırım senide bir hafta yada 10 gün daha bekletirler en fazla.Tekrar bakmak için.Ona göre ne olup ne olmadığına bakılır.
Bak eylülülnde başına gelmiş.Şimdi dünya tatlısı bi kızı var.İnşallah senin bebeişinde iyidir.

arkadaşlar bugünde doktora gittim gene kalp atışı duyulmadı kesede düzelme olmamış fakat kese etrafında birbirine komşu iki tane yapı meydana gelmiş doktorda karmaşık bir durum olduğunu söyledi ve pazartrsiye kadar beklememizi istedi ona göre karar verilecekmiş mol gebelik olabilir dıyo ama york kesesi gözüktüğü için ve geçen incelemede fetus gözüktüğü için bu ihtimalinde zayıf olduğunu söyluyor doktorda bu durumu anlamadı ve kürtaj olduktan sonra çıkan sonucu patalojiye göndereceğini söyledi bu tip bir durumla karşılaşan başka arkadaşlar var mı içinizde teşekürler

çok geçmiş olsun canım inşallah hayırlısı ile p.tesi günü kalp atışlarını duyarsın.
eğer duymazsanda üzülme hayırlısı bu demektir en kısa zamanda yine hamile kalırsın..

arkadaşlar lütfen yardımcı olun.çok üzgünüm
dün bebeğimi tam olarak ilk defa ultrasonda gördük 8 hafta bir günlük ama ciddi bir sorunumuz var.
doktorun dediğine göre bebeğimin küçücük kalbi arada tekleyerek ritimsiz atıyormuş.doktor büyük bir sorun olabilir de dedi.haftaya tekrar kontol edilecek devam ederse aynı sotun bebek kardiyoloğuna yönlendirecekmiş bizi. lütfen yardımcı olun internette bununla ilgili çok bilgi yok.ancak yaşayanlardan ya da duyanlardan bilgi alabilirim...:(:(:(:(

18/3/11 'de transfer yapıldı. Son adet tarihim 4/3/11
27/4/11 'de yani 7+5 'de kalp atışları için doktoruma gittim. Kalp atışı yavaş dedi.
1 hafta sonra tekrar gel dedi. Bebek strese girmiş olabilir dedi. Bazen bizde de olur ya dedi.
aynı gün başka bir hastaneye gittim. Ordada görmekte zorlandı dr.
düzelirmi arkadaşlar başına gelen varmı? acil yardım lütfen:59:

Back
X