- 5 Kasım 2014
- 7
- 0
- 1
- 39
- Konu Sahibi carpediem860
-
Arkadaşlar merhaba, 6 haftalık hamileyim ama bebegimin kalp atışları duyulmuyor, doktor 1 hafta daha bekleyelim dedi, lütfen benzer yaşantısi olanlar paylassin, korku yorum
Karindan duyamadiVajinal ultrasonla mi duyamadilar. Karindan bakarak mi duyamadilar. Daha erken zatrn en erken 6. Haftada duyulur. Herkesin de farkli oluyor. Iyi dusun. Rahat ol
Hafiften leke şeklinde kanamam olunca gece acile gitttik, 6 haftalık olduğunu bu sabah da kalp atışı duyamazsak sonlandırcaz dedi, kendi doktorum 1 hafta sure verdi, saolunn yorumlariniz için, sesini bi duysam hüngür hüngür aglicam
Allahım ya bu doktorlar beni hasta edecek niye böyle bişe diyo şimdiden anlamadım alltan baktıysa görülmesi gerek fakat karından baktıysa daha duyulmaaazz merak etme güzel düşün içini ferah ut kalp atışlarını da duyacaksın bebeği de göreceksin
neyi sonlandiriyorlar ya o ne demek oyle sakin oylebiseye musade etmeyin. Zaten Allah korusun dusuyorsa dusuyordur o kanamayla. onlara noluyor sonlandirmak filan.Hafiften leke şeklinde kanamam olunca gece acile gitttik, 6 haftalık olduğunu bu sabah da kalp atışı duyamazsak sonlandırcaz dedi, kendi doktorum 1 hafta sure verdi, saolunn yorumlariniz için, sesini bi duysam hüngür hüngür aglicam
karindan duyulmamasi da cok normal. Benim 7. Hafta biterken cok ileri teknoloji bir makinayla vajinal bakarak duydu. O makinada bile bebegimin bir tanesinin zor duyuldu. Gonlunu ferak tut. Benim de 7. Haftadda kalp atisini duyduktan iki gun sonra kanama lekelenme oldu. Acile gittigimde karnimdan bakti kalp atisi duyamiyorum dedi hatta bir tanesinin kesesi bozulmus yok dedi brn aglamaya basladim sonra cok kisik bir sesle bozulmamis demis ben duymadim bile esim beni sakonlestirdi dr vardedi diye. Sonra belki bizim makinamizdan duyulmuyordur filan dedi. Cok kizmistim onlara gore cok basit isler sakin onlarin sonlandirmasina musade etmeyin. Allah korusun yasamiyorsa da ben sanmiyorum ama o dusecektir zatenKarindan duyamadi
konu sahibinin lekelenmesi olmuş zaten, 2 farklı dr görmüş ve 1 hafta daha süre verilmiş ne yapsınlar peki başka?
konu sahibi geçmiş olsun, inşallah haftaya kontrolünde duyulur kalp atışları
Hafiften leke şeklinde kanamam olunca gece acile gitttik, 6 haftalık olduğunu bu sabah da kalp atışı duyamazsak sonlandırcaz dedi, kendi doktorum 1 hafta sure verdi, saolunn yorumlariniz için, sesini bi duysam hüngür hüngür aglicam
bebımkı 5 haftada duyuldu ama doktorum beta hcg yuksek oldugu ıcın duyarız bı bakalım dedı. ilk bebegım 7. haftada duyulmustu. aslında degısıyor o biraz. duyulur merak etme bide sıkıntı yapıp kotu dusunme.Arkadaşlar merhaba, 6 haftalık hamileyim ama bebegimin kalp atışları duyulmuyor, doktor 1 hafta daha bekleyelim dedi, lütfen benzer yaşantısi olanlar paylassin, korku yorum
duymasan bile 8 hafta tam dolmadan mudahale ettirme. (asiri kanama- sanci haric)İnşallah dediginiz gibi olur, ilk güne nazaran daha sakinim, inşallah duyucaz kalp atışını
hayirlisiyla kucagina da alirsin insallahkızlaaar, arkadaşlaaar 6 hafta 6 günlükken duyduk kalp atışını :) maşallah diyin, Allahım isteyen herkese nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?