bebegimin kalp atışı duyulmuyor

carpediem860

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2014
7
0
1
39
Arkadaşlar merhaba, 6 haftalık hamileyim ama bebegimin kalp atışları duyulmuyor, doktor 1 hafta daha bekleyelim dedi, lütfen benzer yaşantısi olanlar paylassin, korku yorum

Arkadaşlar merhaba, 6 haftalık hamileyim ama bebegimin kalp atışları duyulmuyor, doktor 1 hafta daha bekleyelim dedi, lütfen benzer yaşantısi olanlar paylassin, korku yorum

cnm sakin ol korkma duyulamaması gayet normal bir çoğu 7. ve 8. haftada duyuyor zaten hatta bak bi arkadaş 11. haftada duymuş kalp atışını hemde o zaman cinsiyetini öğrenmiş içini ferah tut stres yapma bebeği etkilersin

Vajinal ultrasonla mi duyamadilar. Karindan bakarak mi duyamadilar. Daha erken zatrn en erken 6. Haftada duyulur. Herkesin de farkli oluyor. Iyi dusun. Rahat ol

Daha erken canım... bazıları 9.haftada duyabiliyor bazen.. sabırla bekle bakalım... Bebek göründü mü peki ?

Hafiften leke şeklinde kanamam olunca gece acile gitttik, 6 haftalık olduğunu bu sabah da kalp atışı duyamazsak sonlandırcaz dedi, kendi doktorum 1 hafta sure verdi, saolunn yorumlariniz için, sesini bi duysam hüngür hüngür aglicam

Allahım ya bu doktorlar beni hasta edecek niye böyle bişe diyo şimdiden anlamadım alltan baktıysa görülmesi gerek fakat karından baktıysa daha duyulmaaazz merak etme güzel düşün içini ferah ut kalp atışlarını da duyacaksın bebeği de göreceksin

konu sahibinin lekelenmesi olmuş zaten, 2 farklı dr görmüş ve 1 hafta daha süre verilmiş ne yapsınlar peki başka?

konu sahibi geçmiş olsun, inşallah haftaya kontrolünde duyulur kalp atışları

neyi sonlandiriyorlar ya o ne demek oyle sakin oylebiseye musade etmeyin. Zaten Allah korusun dusuyorsa dusuyordur o kanamayla. onlara noluyor sonlandirmak filan.

Karindan duyamadi
karindan duyulmamasi da cok normal. Benim 7. Hafta biterken cok ileri teknoloji bir makinayla vajinal bakarak duydu. O makinada bile bebegimin bir tanesinin zor duyuldu. Gonlunu ferak tut. Benim de 7. Haftadda kalp atisini duyduktan iki gun sonra kanama lekelenme oldu. Acile gittigimde karnimdan bakti kalp atisi duyamiyorum dedi hatta bir tanesinin kesesi bozulmus yok dedi brn aglamaya basladim sonra cok kisik bir sesle bozulmamis demis ben duymadim bile esim beni sakonlestirdi dr vardedi diye. Sonra belki bizim makinamizdan duyulmuyordur filan dedi. Cok kizmistim onlara gore cok basit isler sakin onlarin sonlandirmasina musade etmeyin. Allah korusun yasamiyorsa da ben sanmiyorum ama o dusecektir zaten

konu sahibinin lekelenmesi olmuş zaten, 2 farklı dr görmüş ve 1 hafta daha süre verilmiş ne yapsınlar peki başka?

konu sahibi geçmiş olsun, inşallah haftaya kontrolünde duyulur kalp atışları

çok okuyruz bu haftalarda lekelenme yaşayanları ama duyanları inşallah bişeyi yoktur cnm Allahım korusun

bu acildekileri anlamıyorum..herşeyi aceleye getiriyorlar..galiba koyuyorlar stajerleri bilmiyorlar ne yapacakcaklarını.. hemen kısa yoldan hallediyorlar..kendi doktorun doğru söylememiş..bekle olur..

bebımkı 5 haftada duyuldu ama doktorum beta hcg yuksek oldugu ıcın duyarız bı bakalım dedı. ilk bebegım 7. haftada duyulmustu. aslında degısıyor o biraz. duyulur merak etme bide sıkıntı yapıp kotu dusunme.

İnşallah dediginiz gibi olur, ilk güne nazaran daha sakinim, inşallah duyucaz kalp atışını
duymasan bile 8 hafta tam dolmadan mudahale ettirme. (asiri kanama- sanci haric)
yurtdisindayim burada ilk 12 hafta kontrol bile yok.
oyle acil birsey olsa burda dusuk yapan herkes komalik olurdu.
sakin ol ve 8 haftanin tam dolmasini bekle.
benim 7 hafta 6 gunlukken duyulmadi kalp 8. hafta 4 gunlukken acik pembe kanamam oldu.
Ertesi gun dktora gittim. evet zaten bebegi gorememistik demek dustu dedi doktor. sonra bir baktik ki tip tip atiyor kalbi. (turkiyedeydim o zaman)
12 haftalikken gittim hala saglikliydi. insallah hala iyidir. 20. haftada tekrar bakilacak.

banada iki hafta boyunca bos gebelik kese normal buyumuyor kurtaj dediler beklicem dedim kahve lekeler basladi bir hafta sonra dusmeyecek kurtaj olayim die gittim 6.haftamdi bebekle kalp atimini gorduk vajinal olarak mutluluktan agladim. iki kurtaj oldum bu ucuncu zaten yuregim agzimda bekliom kalbi atiomuki die. allahim buyuk ol derse olur diyip ferahlamamiz lazim. bizim elimizden bisey gelmiyor. allahim kucagimizi bos birakmasin

amin, haklısın ben de hayırlısı neyse o olsun diyorum, yarın gidicem inş. Doktora, inş. Güzel haberi paylaşıcam

kızlaaar, arkadaşlaaar 6 hafta 6 günlükken duyduk kalp atışını :) maşallah diyin, Allahım isteyen herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…