Bebeğimin kalp atışı lütfen yardımcı olun

Ayseeenur06

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2025
7
3
1
27
Merhabalar
Ben tüp bebek yaptırdım 5+4 de kese göründü 7+1 de doktor çağırdı bebeğin kalp atışını gördük ama duyamadık bebek 3 mm boyutundaymış pazartesi günü tekrar çağırdı o gün de 8 haftalık oluyorum başına böyle bi şey gelen oldu mu sonradan kalp atışını duydunuz mu

Bazı doktorlar çok küçük olduğu için kalp atışı dinletmek istemiyor önemli olan kalp atışının tespit edilmesi. Pazartesi gittiğinde kısa süreli dinletir belki bana da çok az dinlettiler. Sağlıkla doğsun inşallah

Kalp atışı görülmüş sonuçta endişe etmeyin. Benim 2,5 mm iken doktor kalp atışı var ama bebek çok küçük o yüzden dinletmek istemiyorum diyerek dinletmemişti. 5 gün sonra dinledik. Telaşlanmayın

Biz de 8 deyken dinledik hatta eşim dinletmedi diye bozulunca doktor ısı gönderip öyle duyuyoruz önemli olan görmek demişti. İçinizi ferah tutun

28. Haftamızdayız sadece bir kere duyduk kalp sesini bidaha hıc dınletmedi doktorumuz huzursuz ediyoruz bu şekilde bebeleri die sadece ekranda gösteriyor tmm

Sizinki daha cok kucuk oldugu icin dinletmemistir sonucta gormus, benim bebek 5.3 mm iken cok kisa sureli dinletti, icinizi ferah tutun

Benim de öyleydi ilk seferde yeni oluşuyordu ve küçüktü ses dinletmedi ritim izlendi çok hafif, diğer hafta netlesmisti şükür, özeldeki doktorum hemen dinletiyor ama şehir Hastanesi'ne gidiyorum orada tercih etmiyorlar dinletmeyi, sonraki gittiğinde net duyarsin inşallah merak etme, olabiliyor bu durum

Ya aslında bu hafta duymak isterdik falan dedi öyle diyince benim de canım sıkıldı ya duyacağız ya da duyamayacağız dedi hiç olumlu şekilde konuşmuyorlar

benim de 6+6da sadece görüldü kalp atısı. doktorum hiç sorun etmemişti. sağlıklı güzel ama kücük olduğu için duyamıyoruz su an. kalp atısı var ama ve sağlıklı demişti.

somra 7+6da kalp atısını duyduk. gebeliğim de sağlıklı ilerledi.

Aaa canım hamile işin sen çok sevindim hayırlı uğurlu olsun burda görünce yazmak istedim maşallah
Canim evet cok sagol, tup bebek tuttu cok sukur kucuk bir kanama alanim var ama su an hersey yolunda insallah saglikla ilerler. Sen ne durumdasin basladin mi tup bebege? Temmuz diyordun

Ya benim ki olumsuz şekilde konuşuyor duyamaya biliriz durabilir kalbi gibisinden yani böyle olunca insanın da canı sıkılıyor olumlu hiç bi şey konuşmuyor

Canim evet cok sagol, tup bebek tuttu cok sukur kucuk bir kanama alanim var ama su an hersey yolunda insallah saglikla ilerler. Sen ne durumdasin basladin mi tup bebege? Temmuz diyordun
Hayırlı olsun canım benim Allahım kucağına almayı nasip etsin ben temmuz gibi başlarım okulların kapanmasını bekliyorum bu ay da çatlatma iğnesi denedim bugün 8.gün inşallah tutmuştur ama bir belirtim yok umudum da pek yok hayırlısı olsun tüpe gitmeden son iki defa deneyeyim dedim iğneyi çalışıyorum Oyüzden tatilde yapalım dedik

7. Hafta da duymak istermiş bende anlamadım neden böyle konuştu
e kalp atısı var zaten. cihazdan, bebeğin durusundan, kilonuzdan vs bir çok faktörden duyulmamış olabilir.

benim 6+6da doktor kalp atısını o kadar zor görmüştü ki. karnıma o kadar bastırdı ki muayeneden sonra karnım hala ağrıyordu. ona rağmen olumsuz konusmadı. gayet sağlıklı demişti bana. hatta duymak için bir daha gelmene gerek yok, bir ay sonra rutin kontrole gel demişti. ben dayanamayıp gitmiştim ama bir hafta sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…