- 24 Mayıs 2025
- 7
- 3
- 1
- 27
- Konu Sahibi Ayseeenur06
-
Bazı doktorlar çok küçük olduğu için kalp atışı dinletmek istemiyor önemli olan kalp atışının tespit edilmesi. Pazartesi gittiğinde kısa süreli dinletir belki bana da çok az dinlettiler. Sağlıkla doğsun inşallahMerhabalar
Ben tüp bebek yaptırdım 5+4 de kese göründü 7+1 de doktor çağırdı bebeğin kalp atışını gördük ama duyamadık bebek 3 mm boyutundaymış pazartesi günü tekrar çağırdı o gün de 8 haftalık oluyorum başına böyle bi şey gelen oldu mu sonradan kalp atışını duydunuz mu
Biz de 8 deyken dinledik hatta eşim dinletmedi diye bozulunca doktor ısı gönderip öyle duyuyoruz önemli olan görmek demişti. İçinizi ferah tutunMerhabalar
Ben tüp bebek yaptırdım 5+4 de kese göründü 7+1 de doktor çağırdı bebeğin kalp atışını gördük ama duyamadık bebek 3 mm boyutundaymış pazartesi günü tekrar çağırdı o gün de 8 haftalık oluyorum başına böyle bi şey gelen oldu mu sonradan kalp atışını duydunuz mu
Aaa canım hamile işin sen çok sevindim hayırlı uğurlu olsun burda görünce yazmak istedim maşallahSizinki daha cok kucuk oldugu icin dinletmemistir sonucta gormus, benim bebek 5.3 mm iken cok kisa sureli dinletti, icinizi ferah tutun
Canim evet cok sagol, tup bebek tuttu cok sukurAaa canım hamile işin sen çok sevindim hayırlı uğurlu olsun burda görünce yazmak istedim maşallah
8-9 da duyan bile var caninizi sikmayin kalp atisinin gorulmesi cok olumlu bir isaretYa aslında bu hafta duymak isterdik falan dedi öyle diyince benim de canım sıkıldı ya duyacağız ya da duyamayacağız dedi hiç olumlu şekilde konuşmuyorlar
Ya benim ki olumsuz şekilde konuşuyor duyamaya biliriz durabilir kalbi gibisinden yani böyle olunca insanın da canı sıkılıyor olumlu hiç bi şey konuşmuyorbenim de 6+6da sadece görüldü kalp atısı. doktorum hiç sorun etmemişti. sağlıklı güzel ama kücük olduğu için duyamıyoruz su an. kalp atısı var ama ve sağlıklı demişti.
somra 7+6da kalp atısını duyduk. gebeliğim de sağlıklı ilerledi.
İnşallah bende güzel haberler verebilirim8-9 da duyan bile var caninizi sikmayin kalp atisinin gorulmesi cok olumlu bir isaret
Hayırlı olsun canım benim Allahım kucağına almayı nasip etsinCanim evet cok sagol, tup bebek tuttu cok sukurkucuk bir kanama alanim var ama su an hersey yolunda insallah saglikla ilerler. Sen ne durumdasin basladin mi tup bebege? Temmuz diyordun
durma ihtimali her atan kalpte var. neden böyle konusmus anlamadım. bence stres yapmayınYa benim ki olumsuz şekilde konuşuyor duyamaya biliriz durabilir kalbi gibisinden yani böyle olunca insanın da canı sıkılıyor olumlu hiç bi şey konuşmuyor
7. Hafta da duymak istermiş bende anlamadım neden böyle konuştudurma ihtimali her atan kalpte var. neden böyle konusmus anlamadım. bence stres yapmayın
e kalp atısı var zaten. cihazdan, bebeğin durusundan, kilonuzdan vs bir çok faktörden duyulmamış olabilir.7. Hafta da duymak istermiş bende anlamadım neden böyle konuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?