Bebeğimin kalp atışı yavaşmış yardım edin arkadaşlar

muze

Guru
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2011
86
27
288
7+2 günlük hamileyim pıhtılaşma sorunum var kan sulandırıcı iğne kullanıyorum doktor bu gün kap atışı yavaş sesi %50 şansı var dedi arkadaşlar bu durum başına gelen var mı lütfen ço kötüyüm

Arkadaşlar kimse yaşamadı mı bu durumu lütfen cevap verin

Yaşamadim ama RAbbim insallah saglikli hamileligini gecirmeni nasip eder.. kanama filan yoksa insallah takiple anlasilir.. RAbbim ne derse o olur Rabbim gonlune gore versin insalllah olacagina onune gecemeyiz uzme kendini :(

:110:
Yaşamadim ama RAbbim insallah saglikli hamileligini gecirmeni nasip eder.. kanama filan yoksa insallah takiple anlasilir.. RAbbim ne derse o olur Rabbim gonlune gore versin insalllah olacagina onune gecemeyiz uzme kendini :KK43:
Kanamam olmadı ama tabi rabbim herşeyin hayırlısını verdin ilk gebeliğim düşük oldu zor şeyler :mad:

• Beğen
Reactions: H M
:110:

Kanamam olmadı ama tabi rabbim herşeyin hayırlısını verdin ilk gebeliğim düşük oldu zor şeyler :mad:
Dogrdur insallah birsey olmaz saglik ocaginda filan surekli dinleyin olmazsa her gun kalp atisini

Allah razı olsun canım sağlık ocağında bakıyorlar mı kalp atışına? Ben bilmiyordum
Evet kalp atişi dinleniyor her saglik ocaginda olmasi lazm.aile hekimine belirt o yonlendirir seni

Back
X