Bebeğimin kalp atışımı acaba ?

kiraz_mevsimi

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2007
281
66
643
Daha bebeğimi hissedemediğim için panik halindeyim hep.
Elim karnımda beklerken kalp atışı hissediyorum küçük küçük hani sol göğsümüze elimizi koyunca hissettiğimiz gibi.
Acaba onun kalp sesi mi yoksa benim kalp atışımın yansıması mı?
Böyle hissedebiliniyo mu merak ediyorum kusura bakmayın ilk bebeğim hiç bilmiyorum hisleri.

Elim karnımda beklerken kalp atışı hissediyorum küçük küçük hani sol göğsümüze elimizi koyunca hissettiğimiz gibi.
Böyle hissedebiliniyo mu merak ediyorum kusura bakmayın ilk bebeğim hiç bilmiyorum hisleri.

:1: o senin kalp atışın bebeğin kalp atışını hissetmen çok zor. ayrıca anne karnındaki bebeğin kalp atışları doğmuş bi bebekten çocuktan bi yetişkinden kat ve kat daha hızlı atar :40:

Canim bebegin kalp atisini hissetmen mumkun degil ama hareketlerini hissediyorsundur. Ilk baslarda gazin varmis gibi hissedersin, bir kac hafta sonra bebek biraz daha buyuyunce icinde kelebek ucuyormus da saga sola carpiyormus hissi olusur...

Back
X