Bu belirtinin kaybolması normal mi biraz endişeliyim?

anon65656

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2025
81
-2
1
23
Hamileliğimin 6+4ündeyim göğüs hassasiyetini ellediğimde hissediyorum ama geçen hafta olan o kasık ağrım hafif batmam yaklaşık 4 gündür yok. Pazartesi kalp atışı için gideceğiz ama karnımda o hissettiğim ağrı gidince endişelendim açıkçası. Tam bunu yazarken sol kısmında hafif batma hissettim mesela ama geçti o his hemen bu kadarcık oluyor . Bu hafta çoğu şeyden tiksinme halsizlik kusma durumu da vardı

Canım korkma belirtiler gidip gelir zaten, gebeliğin her döneminde farklı bir belirti var

Hamileliğimin 6+4ündeyim göğüs hassasiyetini ellediğimde hissediyorum ama geçen hafta olan o kasık ağrım hafif batmam yaklaşık 4 gündür yok. Pazartesi kalp atışı için gideceğiz ama karnımda o hissettiğim ağrı gidince endişelendim açıkçası. Tam bunu yazarken sol kısmında hafif batma hissettim mesela ama geçti o his hemen bu kadarcık oluyor . Bu hafta çoğu şeyden tiksinme halsizlik kusma durumu da vardı
Ay ben kafayı yemiştim belirti aramaktan😂 bazen yerlerden kalkamıyordum bazen çok enerjiktim bazen göğüs ağrım uyutmuyordu bazen hiç ağrımıyordu elimle sıkıyordum kontrol etmek amaçlı yine ağrı yoktu yani belirtiler bir gelirrr bir gider tüm hamilelik boyunca. Boş yere endişelenme o kadar normal ki bu durumlar.

Canım 7 haftalık hamileyim belirtim yok diye dövünürken birden hiç yemek yiyemez oldum resmen aç geziyorum zaten zaman zaman bu belirtiler değişkenlik gösterebilir endişe etme 💕

Back
X