Bebeğimin kalp atışları düşük

toprakpd

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2011
7
6
86
İzmir
Merhaba arkadaşlar. 6 hafta 5 günlükken kontrolümde bebeğimin kalp atışları 107 çıktı 140 olması gerekir dedi ve ultrasonda gebelik 6 hafta 3 günlük 2 gün geriden gitmesi önemli değil dedi kalp atışı düşük olupda sonradan artan var mı?

Bana da oyle demisti canim kalp atislari zayif dedi 1 hafta geriden geliyor dedi progestan ve coraspin basladi, diger hafta baska dr a gittim ilk gittigm ozeldi 2. Devlette gittim iyi bir dra, devletteki de bakti gayet iyi bir sikntisi yok dedi...cok sukr simdi 30 haftalik olduk bir sikntimiz yok...hic uzulme kendini yorma dinlen bol bol ilk baslarda boyle oluyor zamanla gununu yakaliyor

Cinsiyetı nedır acaba?erkek bebeklerde kalp hızı dusuk oluyor dıye bılıyorum.gercekten bununla bı alakadı oluyormu acaba

Cinsiyetı nedır acaba?erkek bebeklerde kalp hızı dusuk oluyor dıye bılıyorum.gercekten bununla bı alakadı oluyormu acaba
Canm ben de arastirdim o donem, ben de karsilastim erkek bebegin kalp atisi yavas olur falan diye ama bebisim kiz olacak Allahin izniyle :)

Bebeğimin kalbi durmuş keşke ben de güzel haberlerle devam edebilseydim. Herşeyin hayırlısı...

Bebeğimin kalbi durmuş keşke ben de güzel haberlerle devam edebilseydim. Herşeyin hayırlısı...
Büyük geçmiş olsun. Bu ilk bebeğin miydi? Daha öncesinde düşük hikayen var mı? Kalp durmaları sendeki pıhtılaşmadan sorumlu genlerdeki mutasyonlardan kaynaklanabiliyor.

Benim de ilk bebekte öyle oldu. 9 haftalık kalp durması sonucu kürtaj oldum. Bir sebebi yoktu. 3 ay sonra tekrar hamile kaldım, şimdi 6 aylık sapasağlam kızım var maşallah. Canını sıkma. 2. gebeliğin zor olabilir bol bol dinlen

Çok teşekkür ederim hepinize 1 yaşında bir oğlum Kardeşi olsun istemiştik nasip değilmiş.İnşallah bundan sonra Rabbim hayırlısı ile sağlıklı evlat verir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…