Yaklaşık 1ay önce buradan sevıncımı paylaşmıştım hamileyim diye .sat 19 mayıs ,ovulasyon testiyle hamıle kaldım :yumurtam 1hazıranda çatladı .beta hcg mükemmel artıyordu ,kesem düzgündü ve 1temmuzda doktorum her şeyin yolunda olduğunu soyledı son kontrolümde .5+5 sin diye de ekledi. 12 gün dr a gıtme fırsatım olmadı .13unde gıttıgımde ise ilk gıttıgım dr kalp atısı 65 gibi bi şey soyledı ama emın de degılim senınkıyle karışmış olabılır dedı haftaya bakalım bi daha degerlendırelım dedı .aglayark oradan çıktım özel hastaneye gittim hemen alalım kalp atısı yok dedi ,inanamadım .kalktım son çare Acıbadem e gittim çünkü inanamıyorum belırtıler devam ne kanama var ne başka dusuk belırtısı .acıbademdeki dr sana kalp atısı var da diyemem yok da deyıp panıge sebep olamam dedi .cunku cok küçük geç döllenme olabılır 1hafta sonra bakacağız ben su an asla kurtaj yapmam sen istesen de dedi,içimi rahatlattı .şimdi sorum şu :nedir bu geç döllenme ,benım adetım hep duzenlı yumurtlama testi ile takıp ederek hamıle kaldım .yine de geç yumurtluyor olabılır miyim bi umut var mı
sat 19 mayıs .ben su an kaç haftalık hamıleyım bu durumda ? Su ana kadar kalp atısı duyulmayacak kadar küçük olabılır mi ki