- 15 Ağustos 2020
- 13
- 6
- 36
- Konu Sahibi Batidandogangunes
Yaşadığım olumsuzluklardan sonra ister istemez kafamda bir acaba oluyor. Özele gidiyorum. Normalde tek tek iceri alirlar ama bu gidisimde icerde iki kisi daha vardi ve benimle nerdeyse hic ilgilenmedigini dusundum. Bir de mevzu kalp atisi olunca, zaten asiri hassas bir donemdeyiz, ikileme dustum. Belirttigim sebepten dolayi alttan muayeneden cidden cekiniyorum.Öncelikle gebeliginiz hayırlı olsun.anlafigim kadarıyla doktorla hiç guvenmiyorsunuz ama sizi ve bebeğinizi gebeliğiniz boyunca takip edecek, ikinizin de sağlığı için elinden geleni yapacak olan da yine doktorlardır. Sizin gibi günde yüzlerce gebe muayene ediyorlardır, lütfen doktorunuza güvenin. Gebeliğin erken zamanlarında karından gorunemeyen durumlarda elbette vajinal muayene yapmak istemesi "alttan muayene postalamak" olmuyor. Ben aşılama ile hamile kaldım ve doktorum 12.haftaya kadar hep vajinal muayene yaptı hiçbir sorun yaşamadım çok sukur.
Kalp atışını duyanlbilmek için biraz erken olabilir, siz doktorunuzun çağırdığı tarihte gidin bence. 7,8 hatta 9. Haftaya kadar beklenebiliyor. Kendinizi biraz rahatlatmaya çalışın, inşallah yakın zamanda bebeğinizin kalp atisini duyarsınız.