bebeğimin kalp atışlarını duyamadık henüz..

hayat_gun

Herşey güzel olacak..
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2013
6.264
4.986
148
Mrh arkadaşlar son adet tarihim 8 kasım yani sat a göre 9 haftalık hamileyim ama iki hafta önce dr a gittiğimde sadece kese göründü,bugün yine gittim kese içinde bebeğin kesesi de göründü ama kalp atışı yoktu.Dr um buraya göre 5 haftalık falan dedi,haftaya cuma tekrar gel bakalım ama problem yok dedi.Kızlar bu konuda bilgisi olan yardımcı olabilir mi?1 haftayı zor geçirecem yoksa.Bu normal değil mi?Drum normal dedi ama beni heyecana sokmamak için mi bilmiyorum..

Belki gec donlenme olmus olabilir....
bircok kadin bunu yasiyor..... Umarim gec donlenmedir.....
en iyi sonuc dr gozlemi.......

Belki gec donlenme olmus olabilir....
bircok kadin bunu yasiyor..... Umarim gec donlenmedir.....
en iyi sonuc dr gozlemi.......

evet canım dr da öyle söyledi,bir de kese içinde bebek kesesi oluşmasaydı boş gebelik ihtimali olabilir derdim ama değil dedi

Benimde 8 haftaya kadar bebek gorunmedi 8+2 de ortaya cikti;) gec dollenme endisleneme cunku kese gelisiyorsa ve icinde yolk kesen mevcutsa korkma bebek olusuyor

Benimde 8 haftaya kadar bebek gorunmedi 8+2 de ortaya cikti;) gec dollenme endisleneme cunku kese gelisiyorsa ve icinde yolk kesen mevcutsa korkma bebek olusuyor

ay canımsın ya inan içime bir rahatlık geldi,canım sıkkındı.İnşallah canım ya sorun yoktur değil mi,iki hafta önce sadece kese vardı,bugün yolk kesesi de göründü ama o kadar sürer mi bebeğin ve kap atışlarının görünmesi,gecikmemiş değil mi,sıkıntı yoktur yani..?

Bu benim ikinci gebelegim digerinde 7 ?haftada duymustuk bende bos diye dusunmustum ama iki gun icinde olusmus.bence benim yasadiklarimi yasiyorsun yolk kesen varsa umutsuzluga kapilma iki dra gidiyorum ikside yolk kesesi bebegin olusucagin gosterir dedi ama nnormal demediler brbegi gorene kadar ondan endiseye kapilma.hayirli olsun bebegin

Bu benim ikinci gebelegim digerinde 7 ?haftada duymustuk bende bos diye dusunmustum ama iki gun icinde olusmus.bence benim yasadiklarimi yasiyorsun yolk kesen varsa umutsuzluga kapilma iki dra gidiyorum ikside yolk kesesi bebegin olusucagin gosterir dedi ama nnormal demediler brbegi gorene kadar ondan endiseye kapilma.hayirli olsun bebegin

çok teşekkür ederim saol canım ya inşallah dediğin gibidir :)

Canım mrb bende yazayim belki rahatlarsın 6+2de gittim bi umut kalp atisinida duyarım diye ama bebiş kucukmus 5 haftalık cıktı geç döllenme dedi dr... Iki hafta sonra başka bi dr gittim kalp atisi için 8+2 idi ve yine bir hafta küçük 7+2 cıktı.... Kalp atimi.var dedi dr... Yavaş yavaş arayı kapattı ve bugun ikilimizi yaptirdik tam günü günune gidiyor kalbide gümbür gümbür :34: bence senin de kesin geç döllenme degerin nasildi

Canım mrb bende yazayim belki rahatlarsın 6+2de gittim bi umut kalp atisinida duyarım diye ama bebiş kucukmus 5 haftalık cıktı geç döllenme dedi dr... Iki hafta sonra başka bi dr gittim kalp atisi için 8+2 idi ve yine bir hafta küçük 7+2 cıktı.... Kalp atimi.var dedi dr... Yavaş yavaş arayı kapattı ve bugun ikilimizi yaptirdik tam günü günune gidiyor kalbide gümbür gümbür :34: bence senin de kesin geç döllenme degerin nasildi

canım Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah.Ben kan testi yaptırdığımda adetim 3 gün geçiyordu değerim 120 çıktı,5 gün sonra tekrar yaptırdım 2022 çıktı

Bende yazmak istedim suan 9 haftalik hamileyim bende daha yeni gittkm domtora kalp atisini duymadim ama domtor ultrasyonda nasul atigini gosterdi cikta saglikli dedi bence kafana fazla takma hayirlisiyla hersey yoluna girer

Bende yazmak istedim suan 9 haftalik hamileyim bende daha yeni gittkm domtora kalp atisini duymadim ama domtor ultrasyonda nasul atigini gosterdi cikta saglikli dedi bence kafana fazla takma hayirlisiyla hersey yoluna girer

canım benim Allah tamamına erdirsin,bende oluşmamıştı ve şuan kanamalarım var dünden beri düşük yapıyorum :((

içimin parçalandığını saniye saniye hissetsem de çevreme karşı iyi görünmeye çalışıyorum,bebeğim canım daha oluşmadan kaybediyorum.. :((

hayat_gun
Cok uzuldum cnm ya bende dusuk tehlikesi atlattim 2 senelik evliyim ama cok istiyodum olmadiginda cok agliyodum ama allahtan herseyin hayirlisi vermiyosa vardir bi hayir diyodum hep uzulme olurmu o melegini geri aldi yanina cenette hep seni bekliyo olcak verende o alanda yapicak bisey yok insallah gene guzel hbrleririni aliriz yeterki sabret ve dua etmekten hic vazgecme :(

çok teşekkür ederim hayırlısı artık,kısmeti yokmuş.Üzülüyorum ama elden bişey gelmiyor,drum korunma vermedi,ilk adetten sonra düşünebilirsiniz dedi ama şuan düşüneceğimi sanmıyorum..

çok teşekkür ederim hayırlısı artık,kısmeti yokmuş.Üzülüyorum ama elden bişey gelmiyor,drum korunma vermedi,ilk adetten sonra düşünebilirsiniz dedi ama şuan düşüneceğimi sanmıyorum..

benımde eltım aynı durumu yasadı doguma 2 gun kala bebegı karnında oldu ıkı kerede dusuk yaptı allahtan her seyın hayırlısı ınsallah en kısa zmnda gene guzell haberlerını alırız uzulme dıyemıyorum cunku nasıl oldugunu az cok anlıyorum allah sabır versın allah kımseyı evlat acısıyla sınamasın cok kotu bır durum :(

benımde eltım aynı durumu yasadı doguma 2 gun kala bebegı karnında oldu ıkı kerede dusuk yaptı allahtan her seyın hayırlısı ınsallah en kısa zmnda gene guzell haberlerını alırız uzulme dıyemıyorum cunku nasıl oldugunu az cok anlıyorum allah sabır versın allah kımseyı evlat acısıyla sınamasın cok kotu bır durum :(
çok teşekkür ederim saol,var bunda da bir hayır ne diyelim...

Back
X