Belki gec donlenme olmus olabilir....
bircok kadin bunu yasiyor..... Umarim gec donlenmedir.....
en iyi sonuc dr gozlemi.......
Benimde 8 haftaya kadar bebek gorunmedi 8+2 de ortaya ciktigec dollenme endisleneme cunku kese gelisiyorsa ve icinde yolk kesen mevcutsa korkma bebek olusuyor
Bu benim ikinci gebelegim digerinde 7 ?haftada duymustuk bende bos diye dusunmustum ama iki gun icinde olusmus.bence benim yasadiklarimi yasiyorsun yolk kesen varsa umutsuzluga kapilma iki dra gidiyorum ikside yolk kesesi bebegin olusucagin gosterir dedi ama nnormal demediler brbegi gorene kadar ondan endiseye kapilma.hayirli olsun bebegin
Canım mrb bende yazayim belki rahatlarsın 6+2de gittim bi umut kalp atisinida duyarım diye ama bebiş kucukmus 5 haftalık cıktı geç döllenme dedi dr... Iki hafta sonra başka bi dr gittim kalp atisi için 8+2 idi ve yine bir hafta küçük 7+2 cıktı.... Kalp atimi.var dedi dr... Yavaş yavaş arayı kapattı ve bugun ikilimizi yaptirdik tam günü günune gidiyor kalbide gümbür gümbürbence senin de kesin geç döllenme degerin nasildi
benimde iki gun gecince 126 cıktı canım yakın demek ki.her şeyyy güzel olacak
benimde iki gun gecince 126 cıktı canım yakın demek ki.her şeyyy güzel olacakaccik sabir... Bol dua
Bende yazmak istedim suan 9 haftalik hamileyim bende daha yeni gittkm domtora kalp atisini duymadim ama domtor ultrasyonda nasul atigini gosterdi cikta saglikli dedi bence kafana fazla takma hayirlisiyla hersey yoluna girer
çok teşekkür ederim hayırlısı artık,kısmeti yokmuş.Üzülüyorum ama elden bişey gelmiyor,drum korunma vermedi,ilk adetten sonra düşünebilirsiniz dedi ama şuan düşüneceğimi sanmıyorum..
çok teşekkür ederim saol,var bunda da bir hayır ne diyelim...benımde eltım aynı durumu yasadı doguma 2 gun kala bebegı karnında oldu ıkı kerede dusuk yaptı allahtan her seyın hayırlısı ınsallah en kısa zmnda gene guzell haberlerını alırız uzulme dıyemıyorum cunku nasıl oldugunu az cok anlıyorum allah sabır versın allah kımseyı evlat acısıyla sınamasın cok kotu bır durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?