Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar bebeğimin kalp kapakçığında sızıntı varmış böyle bişeyle karşılaşan varmı çok üzgünüm neolur bişey bilen varsa bi fikir versin
merhabalar geçmiş olsun benimde kalp kapakçığımda sızıntı var çok hayati derecede değilse hiçbir problem olmuyor ben şuan 24 yaşındayım ve gayet iyiyim sadece bazı şikayetler oluyor ufak tefek
Seninde dogustan mi canım doktor bebek olduğu için geçebilir dedi ama ne gibi sıkıntılar yaşanıyor
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tabi bebek olduğu için belirli yaşa kadar geçebilir ama benimkide doğuştan sadece çabuk yoruluyorum nefes nefese kalıyorum ama çok sıkıntı çıkartmıyor. Üzülüp strese girmemek gerekiyor 2 yılda bir kontrole gidiyorum ama ilerme yok. İnşallah geçicidir sağlıklı bi evladınız olur. Korkmanıza gerek yok
Çok sağol canım inşallah geçer bidahaki kontrole kadar. Allah sana da şifa versin inşallah canım
Teşekkürler canım sende sağlıkla kucağına al bebeğini
Rabbim acil sifa versin canim ... Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.
Canım ya üzme kendini bak bana 19 haftamda tek arter tek ven var ve kalp kapakçıgında sızıntı var dediler.Ama 20+4 deyken olan konrolümüzde hiçbir sıkınttı yok herşey gayet iyi ve bebegin kalbindeki problem düzelmiş bile dedilr.Seninkide allahın izniyle düzelir inş.Birde bana dokorum bebeklerde daha çabuk gelişme ve iyileşme görüldügü için bu sorun devam etseydi bile doguma kadar düzelme olasılıgı %90 demişti.
Gerçektenmi canım ya o kadr çabuk düzelebiliyormuymuş inşallah benim bebeğimde iyilesir bana umut verdin
Allahın izniyle düzelir canım.Banada ilk söylediklerinde çok korkmuştum çünkü insana bir sürü olumsuzluklar sıralıyorlar.Ama bu durum 10 gebeligin 8 de görülebiliyormuş ve doguma kadar da çogu kendiliginden düzeliyormuş.Senin bebegin içinde dua edicem inş en kısa zamanda düzeldigi haberini alırsın canım.