Bebekleri gündüz nerede yatırıyorsunuz?

Kızçelerim selam,
Henüz çok taze anneyim o yüzden deneyimlerinize ihtiyacım var. 2.5 aylık bebeğim var gece beşiğinde yatırıyorum ama gündüz benimle göz temasında olsun etrafı incelesin diye salona getiriyorum. Koltuğun üzerine yastık koyuyorum yastığın üzerine yatırıyorum. Doğru mu yapıyorum ya da almam gereken bişey varsa öneriniz mutlaka dikkate alırım. Fikirlerinizi bekliyorum ❤️
Ben çok uzun süre beşiğine alıştırmaya çalıştım fakat beşiğine yatırdığım zaman çığlık çığlığa ağlayan bir bebeğim vardı köy usulü yer yatağı yaptırdım anneme şu an salona yapıyorum yatakları eşim ve benim için de büyük bir yer yatağı kızım için ayrı bir yer yatağı yaptırdım yer yatağına yatırıyorum Döne Döne uyuyor uyanmıyor

Ben hep salonda yatırdım 2 yaşında besigini salona koyduk zaten hem gözümün önünde oldu içim rahat etti

Ben oğlumu tekken zıp zıplı beşiğe anne yanı olana yatırırdım.
şimdi 10 aylık . Büyüdü tabi
Park yatağa koyuyorum.
Sessiz odada rahat yatıp uyuyor.
Yatak odamda. 😉

Ben beşik aldım salonda portatif ya onda yatıyor ya koynumda ya da sallanan ana kucağında 13 günlük daha

uyurken beşiğinde sallıyoruz uyanıkken sürekli kucakta bizim kral. kullandığımız beşik modeli de bu 7/24 sallıyoruz
geceleri koynumda yatırıyorum mızırdadıkça emziriyorum 5,5 aylık oldu aynı yöntemle devam ediyoruz
1755413775645.webp

Salona park yatak kurdum. Gündüz park yatakta uyuyor gece sepet beşiğinde yatıyor. Babynest alacaktım vazgeçtim onda da koltukta yatacaktı bi farkı yoktu. Teşekkür ederim desteğiniz için kızlar 🫶🏻

Gündüz uyanıkken göz teması kuruyor etrafa bakıyor ben önünden geçerken beni izliyor mesela. Bu sebeple gündüzleri salonda yastığı Yatak gibi kullanıyorum. Boynunun altına değil de tamamen üzerine yatırıyorum. Gece beşiğinde oluyor kendi yatak odamda. Gündüzleri beşiğinde bırakmak istemiyorum tavana bakacak orda sadece çocuk. Salonda nasıl bişey kullanabilirim ya da yastığı yatak olarak kullanmam doğru mu değil mi
Merhaba baby nest yatak alabilirsiniz. Kenarları yüksek olduğu için dönmeye başlasa da kullanırsınız bir süre daha. Ben bir yere giderken de yanımda taşıyorum çok kullanışlı.

Back
X