Enfeksiyon neye baglıymış?Benim ilk hamileliğimde hep 3 hafta önden gidiyordu. Boyu kilosu.. sağlıklı bir kızım oldu. Bıyuda kilosuda hala önden gider.
Endişelenmeyin lütfen. Bu sebepten erken doğmaz bebek.
Şuan bende enfeksiyon var ve 20. Haftadan beri bu daha yüksek erken doğum riski taşıyor. Bunu bu kadar kafanıxa takmamanızı tavsiye ederim (illaki takılır ama daha kötüsüde olabilirdi diye düşünüp kendinizi rahatlatın ) bebekte etkilenmesin
iste 36 da normalmiste 32.haftada 2.700 küsür olmasi sorunmus cutemyanı bılmıyoru ama kılosu normal geldı sankı yada bana mı oyle geldı
36+4 3000 kg 48 cm dogmustu oglum
23.hafta perinatoloji uzmanina gittim bakildi sorun yoktu simdi yeniden gitmelimiyim dedim doktoruma,o da bebegin yutkunma sorunu carsa o cikmaz bos yere gidersin dediayrıntılı ultrasona girseniz bi de?
bu arada bebek normalden iri de olabilir (genetik olarak) doktorun ölçüm hatası da olabilir. sadece iyi takip edilmesi lazım.
benim kızım da 2 hafta ileride görünüyordu hep, bazen daha da açılıyordu fark. 38 haftalıkken 3900 gr doğdu.
canim aclik tokluk sorun yok 1 saat arayla yapıldı ama belki de 2 saatte vardir gervi doktor 1 de yoksa 2 de olmaz dedi.. erken dogum riski suyun fazlaligindan varmis heran suyun gelebilir diyor,birde karin capi 36. haftada ya ..gercekte 36.haftaya geldigimde boyle giderse 40 haftalik bir cap olucakŞekerden yana emin misin? Şöyle sorayım benimki gibi olamaz di mi, açlık normal, tokluk normal, arada meğerse yükseliyormuş. 2 saatte değil 1 saatte arıza var.)
Benim 26+4te 1050 gramken (o zaman tombik demiştik, şeker çıktı) 30+4te kilosu 1617 gramdı. (Ki şekerim sorunlu çıktığı için diyet yaptım. Bu sefer kilosuna normal dedi doktor) 2 haftada o kadar kilo alır mı? Hoş hiçbir sağlık sorunu olmadan makrozomik bebek de olabilir.
Erken doğum riskin neden var?
gebelerde zaten 2.saat değil 1.saat önemli olan bakılan endokrin dr u öyle dediŞekerden yana emin misin? Şöyle sorayım benimki gibi olamaz di mi, açlık normal, tokluk normal, arada meğerse yükseliyormuş. 2 saatte değil 1 saatte arıza var.)
Benim 26+4te 1050 gramken (o zaman tombik demiştik, şeker çıktı) 30+4te kilosu 1617 gramdı. (Ki şekerim sorunlu çıktığı için diyet yaptım. Bu sefer kilosuna normal dedi doktor) 2 haftada o kadar kilo alır mı? Hoş hiçbir sağlık sorunu olmadan makrozomik bebek de olabilir.
Erken doğum riskin neden var?
İdrar yolu.. ne yaparsan yapıyım gitmiyor. İlaçlar en fazla 4 gün geçiriyor, 5. Gün tekrar başlıyor..Enfeksiyon neye baglıymış?
gebelerde zaten 2.saat değil 1.saat önemli olan bakılan endokrin dr u öyle dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?