bebegimin karin cevresi

biyoist

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2014
2.668
3.300
133
Arkadaşlar 32 haftalik hamileyim bugün ultrasona girdim ve doktorum ebegimin karin çevresinin 2 hafta illerden gittiğini söyledi. Sekerden olabilir diye düşündü ama seker yuklemesinde sonuclarin gayet iyi olduğunu gördü. Bu durumu yasayip da serzeryan olmak zorunda kalan var mi.

bence bu şeker yükleme testi kadar saçma sapan bişi yok... anlamıyorum şeker yüklemesi yapıyorlar, acaip bir strese giriyor beden, zaten hamile olarak fazla kg almamak için elimizden geleni yapıyoruz yeni nesil hamişler olarak.... e hamileyken ilaç da verilemiyor şeker için, e ben hala neden yükleme yapıldığını anlamıyorum.... normal doğum yapmak istiyorsan ki bu en doğal hakkın, doğru olan bu, dr ne kesin kararlı olduğunu her defasında hatırlat, yok yılbaşına geliyor, yok konferansım var alalım bebeği triplerine gelme arkadaşım... hem karın gölgesinin normal doğumla alakası olduğunu ilk defa duydum genelde baş çevresini hesaba katarlar....rahat ol, nefes egzersizlerine başla:=)

O kadar sekeri almama rağmen şekerim normal cikti bi sikinti yoktu. Bu sefer devlette bi doktora gitmiştim. Kendi doktorum da önceki hafta gördü ve çok onemsememisti bu doktor da ayni şeyleri söyleyince endiselendim. Karni büyük olursa sezeryan olma durumu olabilir dedi. Ben de ilk defa duyuyorum bunu.

benim oğlumunda öyleydi 2 hafta ilerden gidiyordu karın çevresi. kilosu da 4 kg'nun üzerine çıkar beklersek dediği için doktorum 38+2de sezeryanla doğdu

benim oğlumunda öyleydi 2 hafta ilerden gidiyordu karın çevresi. kilosu da 4 kg'nun üzerine çıkar beklersek dediği için doktorum 38+2de sezeryanla doğdu
Demek benimki de benzer olabilir. Bu ilerleyen haftalarda da boyle gider sanirim değil mi. Umarim olmaz ben normal doğum istiyorum çünkü.

biyoist o vakit yediğine içtiğine çok dikkat et bundan sonra, doğuma kadar maksimum 2 kilo civarında almaya bak:=)

Demek benimki de benzer olabilir. Bu ilerleyen haftalarda da boyle gider sanirim değil mi. Umarim olmaz ben normal doğum istiyorum çünkü.

benim oğlumun kilosuyla alakalı bir durumdu ki 36. haftaya kadar normal doğum demişti doktorum

bebeğinizin kilosu ne durumda? ilerden mi gidiyor o da?

daha karar vermek için erken zaten, tek başına karın çevresinin ilerden gitmesi sezeryana yönlendirmez

biyoist o vakit yediğine içtiğine çok dikkat et bundan sonra, doğuma kadar maksimum 2 kilo civarında almaya bak:=)
Evet dediginiz gibi yapsam iyi olacak. Ben de doğru düzgün kilo almadim aslında. Hamilelige 80 kilo ile basladim su an 83 kiloyum. :)

Evet kilosu da biraz önden gidiyor ama çok degil. Üst sinirlarda diyebiliriz haftasina gore. :)

Biyoist benim oglan da oyleydi ben de seker yukleme yaptirmistim normal cikmisti lakin ben tatliya cok duskunum yani aslinda sadece seker hastaligi değil karbonhidrat icerigi yuksek besinler de arttirabiliyor karin cevresini. Sonuc olarak normal dogum yaptim ama benim doktorum asiri derecede normal dogum taraftariydi yani baska bir yerde baska bir doktor dogumuma girmis olsaydi sezaryen yapalim derdi ki benim bile aklim karismiyor degildi benim meslektaslarim dahi sen sezaryen olacaksin diyordu ama olmadim.. yani normal de dogurabilirsin sezaryen de olabilirsin gidisat neyi gosterir onu onceden bilemeyiz..

Evet bu konuda ben de sizinle ayni durumdayim. Karbonhidrat agirlikli besleniyorum bu aralar. En iyisi bunu kesmek. O zaman herşey yoluna girer sanirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…