- 11 Temmuz 2016
- 52
- 29
- 3
- Konu Sahibi Renas miran
Merhaba arkadaşlar bebeğim 35 günlük ama karnı davul gibi gazını cikaramiyoruz bi türlü ne yapabilirim çok üzülüyorum bu haline ilk çocuğum benim bi de yardımcı olur musunuz:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende götürdüm ama normal dedi gaz varmış hangi damlayı kullanıyorsunuz
Bende götürdüm ama normal dedi gaz varmış hangi damlayı kullanıyorsunuz
Gaz sorununu nasıl çözdünüzya benm bebegmde öyle karnı şişGaz sorununu çözdük şimdi de uyku sorunumuz başladı kızlar gündüzleri uyumuyor ne yapsam da süt içince uyuyor sonra on dk uyuyor uyanıyor ayakta sallamaya da alıştı ne yapacağım bilmiyorum akşam dokuz onda uyuyor ama benim de artık gücüm kalmıyor ne yapıyorsunuz siz arkadaşlar böyle bir sorununuz oldu mu
Her emzirme sonrası yukardan gazını çıkarmadan yatırmayın. Karnına masaj yapabilirsiniz. İnatçı bir gazı varsa gaz damlası kullanın derim ben yenidoğan hemşiresiyim omnivit gaz damlası var onu veriyoruz bebeklere işe yarıyor yanında kalmanız şartıyla yüz üstü yatırabilirsiniz öyle karna basınç olduğu Zaman da alttan gazını çıkartmaya yardımcı oluyor.Merhaba arkadaşlar bebeğim 35 günlük ama karnı davul gibi gazını cikaramiyoruz bi türlü ne yapabilirim çok üzülüyorum bu haline ilk çocuğum benim bi de yardımcı olur musunuz:)
Gaz ilacı zinco iyi geldi bize vermediğim zaman çok kötü oluyorGaz sorununu nasıl çözdünüzya benm bebegmde öyle karnı şiş
Bize zincoda fayda etmedi biogaia aldm bakalım bugn inşallah fayda ederGaz ilacı zinco iyi geldi bize vermediğim zaman çok kötü oluyor