• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Bebeğimin karnı şiş ve ve mamayi reddediyo

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Zeynepsydn

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2025
2
0
1
21
Arkadaşlar kizim 6 aylık yeni ek gidaya başladık ve karnı şişmeye başladı mamayı da reddediyor acaba tokda mi reddediyor yoksa şişlikten dolayimi kabız da o yüzden mi şişlik var acaba bilen yaşayan varmı

Canım kazı var kabızsa kayısı meyve suyu içir biraz karnına masaj yap bacaklarını yukarı doğru ittir iyi gelir çocuk yemeği reddediyorsa verme acıkınca yıyorlar zaten benimde kızım oyleydı acıkmadıgı süre yemıyordu şuan 2 yaşında yıne aynı istemeyınce yemıyor...

Canım kazı var kabızsa kayısı meyve suyu içir biraz karnına masaj yap bacaklarını yukarı doğru ittir iyi gelir çocuk yemeği reddediyorsa verme acıkınca yıyorlar zaten benimde kızım oyleydı acıkmadıgı süre yemıyordu şuan 2 yaşında yıne aynı istemeyınce yemıyor...
Teşekkür ederim zorlamiyorum zaten ek gıdayı yiyor sadece onuda kabızlık varsa diye çok vermek istemiyorum ve dis çıkarmadandan şüpheleniyorum boyle durumlar oluyormu acaba diş çıkarırken

Kabızsa kayısı suyu ıyı gelir veya gerçek zeytınyag icirebilirsin çay kaşıgı ile çocuklar gelişimine göre dişleri çıkıyor ama ateşi yükselir sürekli mızmız bir bebek olur agzına bakın beyazlık gözüküyor mu dısler için

Meyve suyu neden veriyorsunuz ki boşuna şeker yükü? Yetişkinlere bile önerilmiyor meyve suyu.Onun yerine meyvenin kendisini cam rendede rendeleyip verin hem liflerini de almış olur böylece, kabızlığı engelleyen şey lifler zaten sadece suyu değil.

Çok acıktığı bir an elmayı rendeleyip verin . Acıktığı başka bir zaman zeytinyağı verin . En çok bizde kozalak şurubu işe yarıyor ama 6 aylık olduğu için önermiyorum size . Benim bebeğim 20 aylık kozalak şurubu sayesinde bağırsakları hep çalışır kabizken asla uyumaz çok ağlar .

Back
X