ben de 4. ayina girdiginde doktorun tavsiyesiyle ferber yontemini uyguladim,3 gun agladi sonra alisti,simdi saat 8 de yatagina yatirdigim anda ardindan kapiyi kapatir kapatmaz uyuyor sabah 3-4 arasi uyaniyor emziriyorum tekrar yatip sabah 7 de uyaniyor,
3 gun zor oldu o aglarken gidip kucagima alamadim ama kendi kendine uyumayi ogrenmesi icin katlandim zaten 20 dk dan fazla aglamadi ,arada yanina gidip 1-2 dk kalip ciktim yanindayim demek icin.ama sizin icin biraz gec 8 aylik olmus yataktan falan atlayabilir yanliz birakinca,gene de bu aylarda hatta 1 yasinda deneyenler var bu yontemi.
ay zelda valla ımrendım sana..
bnmkini dusundum her turlu sallama hoplama zıplama maymun oldum valla genede uyumuyor. ama bn kendı odasına gecırmedım yanımızda besıkte yatıyor.bıde k.valdemler yakın ayağımda sallıyom ağlıyo ona bıle surat sallıyolar.cocuk uyku delısı oldu sımdı dişide cıkcak perişanım.senın taktği denıycem ama gec mı kaldımki?nasıl olcak?bilmiyorumkismile:1no2:
su aglatarak uyutma yöntemi ne bilim hiç hosuma gitmıyo.çocuga işkence yapar gibi su bi gerçek doktorların dediği gibi uuykusu bu aylardada düzene girmez ihtiyaç hissettiği kadar uyur.
Kmi çocuk yapısı olarak sakin uykuyu seven bi çocuk oluyo kimisi aksine
çokta zorlamamk gerek
2 gün once "bugun ağlasa da almayacagım yataktan" dedim olmadı cıldırdı ağlamaktan. dün de yatır-kaldırı denemye karar verdim yine hıçkıra hıçkıra ağladı ve yiine basarısız oldum. SABIR cok onemli ama o ağlamalara sabretmek mümkün deil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?