9,5 kiloKaç kilo
Mühim olan kilosu değil doktora götürün değerleri normalse bir sağlık sorunu yoksa yemek konusunda sıkmayın kendinizi de strese sokmayın. Sağlıklı beslenmesine dikkat edin . Çocuklar için tabakları tasarımlı hale getirerek onları daha ilgi çekici kilabilirsiniz. İnternetten değişik tarifler bulun ama ille de çok yemesini beklemeyin . Çocuklar genel olarak asala ebeveyinlerini tatmin edecek şekilde yemezler. Yeseler bile bu en fazla haftada bir gün olur . Biz yetişkinler olarak da her gün aynı ölçüde yemiyoruz bazen fazla yiyoruz ertesi gün çok az yiyoruz falanMerhaba kızlar,
Kızım 20 aylık boyu normal gidiyor fakat kilo alımı 3 aylıktan beri sıkıntılı. Bir kere Aşırı hareketli bir çocuk. 1 lokmayı 1578689 kez haraket ederek yer. Zaten yediğini çoktan yakar. İkinci çok zor yemek yediriyorum ve hazırladığım şeyi hiç bir zaman tam olarak bitirtemiyorum. Çorba vs vs. Eline verdiklerimi çoğunlukla oraya buraya sürüp mıncırmayı yeğeliyor. Genelde bir iki lokma ancak yiyor. Çok üzülüyorum bu kadar zayıf olmasına. Sizce kilo aldırmak için neler yedirebilirim. Makarna pilav vs zaten yiyor. Yediriyorum ama yok olmuyor. Doktor genetik olabilir dedi. Sizlerinde başına böyle bir şey gelmiş olan var mı acaba
Bende tahlil vs yaptırdım bir sorun yok. Doktor genetik olabilir dedi sizin gibi. Ama işte anne yüreği dayanamıyorum ve üzülüyorum.gelişimi çok iyi motor becerisi konuşması algılaması sağlığı ama yemek sıkıntı bizde2.5 yaşında 10 kilo bir kızım var. Gitmediğimiz doktor gitmediğimiz özel ve devlet olarak hastane kalmadı. Tahlil yapıla yapıla çocukta hal kalmadı. Sonra bir gün eşim çalışıyor diye düzenli gittiğimiz doktorumuza babamla gittik. Odaya birlikte girdik. Doktor babamı gördü. Babanız mı dedesi mi dedi? Evet dedim. Tamam artık bu çocukla uğraşmayacağım kilo almazsa almasın hepimizi bunalıma soktu 2 senedir sizin aile böyle demek ki dedi ve araştırmayı bıraktı. Boyu normal, hareketleri konuşması yerinde. Tek sorun kiloydu. Taaa ki babamı eşimi ve beni üst üste görünce kadın da pes etti
28 yaşında 36 kiloyum.
1.78 boyunda 60 yaşında babam 45 kilo
32 yaşında 1.80 eşim 55 kilo
Yani genetik genetik 7 göbek geriye çekebiliyor sadece anneye babaya değil. Takılmayın bu kadar benim ki yemiyor ama ısrar ederek canından bezdirmiyorum. Acıkınca söylüyor zaten.
Kimse aç kalmaz. Acıkınca illa ki yiyecek. Ne kadar dayanabilir bir insan açlığa ki. Kafanıza takmayın zorlayıp onu da strese sokmayın. Zamanl oturur yemesi. Ben stres yapmıyorum acıkınca kendi söylüyor acıktım diye o an da ne versem yiyor.Bende tahlil vs yaptırdım bir sorun yok. Doktor genetik olabilir dedi sizin gibi. Ama işte anne yüreği dayanamıyorum ve üzülüyorum.gelişimi çok iyi motor becerisi konuşması algılaması sağlığı ama yemek sıkıntı bizde
Benim kızım sa 17 aylık . 9100 gr la 9200 arası çıkıyor şu ara . Ama bzimkinin boyu da kısa çnkü bende kısayım . Herkes 1 yaşında var mı diyor . 17 aylık deyince de aaaa çok küçük kalmış diyor . Aynı kişiler bana da ablası mısın diyorhalbuki 25 yaşındayım 26 olucam bi kaç aya . Onlara göre 16-17 gösteryırum . Bzimki kesinlikle genetik belki sizin de öyledir . Bu arafa kızınızın boyu kaçtı merak ettim
Benimkide yemeklere karşı çok istekli fakat çok yemiyor. Herşeyi tadıyor yiyor. Ama iki lokma sonrası mıncırma oraya buraya sürme dökme vsBu arada bizimki baya baya obur . Ne versen yer . Yemek yetiştiremiyorum desem yeridir . Ama yakıyor işte çocuk
Bizimki de şuanda 75 cm fakan sanırım . Doktor genetik diyor çnkü benim boyum 1.5318 aylıkken 81 cm di şimdi kaç cm dir bilmiyorum ölçmedim. Benimde boyum 1.75 biraz genetik oluyor o durumlar. Ama küçükken bende çok zayıf birşey yemeyen bir çocukmuşum. Aynı şeyi kızımda yaşıyorum. Bizimde 18 aylıkken 9.5 tu kilosu iki aydır tartılmadı ama aynıdır diye düşünüyorum. Bayağı zayıf bir değişiklik yok
Bence çok da kısa sayılmaz. Sağlıklı olduğu müddetçe bir sorun yok.Bizimki de şuanda 75 cm fakan sanırım . Doktor genetik diyor çnkü benim boyum 1.53
İştahsız çocuk çok zor derdi annem de anlamazdım şimdi anlıyorumBende tahlil vs yaptırdım bir sorun yok. Doktor genetik olabilir dedi sizin gibi. Ama işte anne yüreği dayanamıyorum ve üzülüyorum.gelişimi çok iyi motor becerisi konuşması algılaması sağlığı ama yemek sıkıntı bizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?