bebegimin kilosu 27. haftada 952 gr az mi???

ttuba86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2011
248
144
Arkadaslar bu hafta doktora gittim, 27. Haftamin bittigi gundu.. bebisin kilosu 952 gr, boyu 35 cm... doktor biraz zayif kalmis, proteinle beslen dedi... ama internetten boy kilo takvimine bakiyorum, normal aralikta gorunuyor... sizce 952 az mi gercekten.. kafama takildida..

Canim bebekler son 3 ayda vucut olarak gelisip buyumeye kilo almaya basliyorlar.sizinkininde yeni baslamisa benziyor zaten.saglikli besleniyorsan eger sikinti yapma.bide hamurisi ve tatli bebege degil de anneye yariyor derler:)doktorun dediklerine uy bi bakalim,belkide dedifi gibidir:)

Yağlı, karbonhidratlı, hamur işi gibi şeyler bebeğe fayda değil zarar sadece sana kilo aldırır canım. Protein,vitamin ve kalsiyum dengeli beslen. Bebeğin kilo almasında pekmez ve muz çok etkili bilgin olsun

Arkadaslar bu hafta doktora gittim, 27. Haftamin bittigi gundu.. bebisin kilosu 952 gr, boyu 35 cm... doktor biraz zayif kalmis, proteinle beslen dedi... ama internetten boy kilo takvimine bakiyorum, normal aralikta gorunuyor... sizce 952 az mi gercekten.. kafama takildida..
Sağlıklı olsunda. .Normal bencede. .Internette bu haftalar arası 900 -1500falam aralığında yazıyor. Birkaç gramında lafı olmaz yani:)genetikte olabilir siz yada babasından. .son haftalarda alırlar daha çok var

konuyu sabote etmiş gibi oluyorum ama:KK73: kızlar 20. haftada 374 gr dedi dr normal mi sizce. 10 gün önden gidiyor kilosuna göre dedi ama içimiz rahat etmiyor işte:anneadayı:

X