Bebeğimin kilosu düşük mü

bask12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2017
46
5
1
29
Kızlar 17 haftalık gebeyim bebeğim 182 gr doktor kilosu düşük dedi dogrumu

Çokönemli değil canım bu aylarda bebeğin kilosu , ilk üç ay ve son üç ay önemli gelişimle ilgili.
Zaten sın aylarda kayda değer kilo artışı oluyor bebeklerde. Sağlıüı yernde olsunda takma kafana. Benim oğlumda hep öyleydi geriden geliyordu taki sekiznci aya kadar sonra yakaladı ayını kilosu....

bencede dr un dedigine takma canim son aylar önemli benim benim son 2 günde 300 gr almisti düşün ne kadar önemli son günler sen bol bol bebegine faydali yiyecekler yemeye bak bütün hamileligini cubuk krakerle gecirende biliyorum suan tosuncuk oldular yeterki endise etme rahat ol

bu konuya önem veriyosan başka bi doktora daha sor yani. ben yok kilosu normal desem oh deyip rahatlayacak mısın.

Bebek en çok kiloyu 9. Ayda alır bu aylarda pek almaz zaten diye biliyorum. Ama doktor düşük demisse beslenmene uykuna dikkat et bol proteinle Beslen derim. Karbonhidrattan mümkün olduğunca uzak dur meyve tüket bol su iç. Allah sağlıklı evlat versin. Benim iki cocugumda zayıf doğdu hala da zayıflar ama sagliklilar çok şükür

Son düzenleme:
17 haftalık gebelikte bebek kilosu için 100-150 gr yazıyor internette.
Doktorunuz önceki kilosuna kıyasla demiş olabilir.
Kuruyemiş ve proteine dikkat edin.

Ben de 18 haftalık gebeyim ve 200 gram bebeğim, boyu da 15 cm. Doktorum gayet iyi dedi hatta ultrasonda bebeğim görünür görünmez ooo maşallah dedi :). Ve internette de yazıyor, hep böyle. Neye dayanarak dedi size böyle bir şeyi acaba? Çok mantıksız hamile bir kadını üzmek. O daha küçücük kiloyu son aylarda alıyor. Proteinli besinler tüketirseniz kilo alır bebeğiniz. Üzülmeyin gayet normal.
Ben doktorun neye dayanarak böyle dediğini anlamadım. Son adet tarihiniz ne zaman?

Back
X