Bebeğimin kilosu düşük , ne yapmalıyım ?

edrne

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2010
40
0
86
Edirne
kızlar bebeğim 12 ekimde doğdu dünkü muayenede 6.800kg çıktı.2 ayda 600 gr almış doktor ayına göre normal diyor ama benim içim hiç rakat değil zaten anne sütüde almadı hiç.burdaki bebişlerin kilolarını okuyunca dahada çok üzülüyorum hepsinin kilosu çok güzel ama benimki bu kadar işte.sizce ne yapmalıyım?cokacimcoook

benımde kızım 6900 kılosuna çok takılma bence hareketlıyse ondanda almaz belki doktorda ıyı demiş.

benim kızımda geçen ay 6600 dü cnm doktor ayına göre normal diyo. 2 ay zar zor annesi sütü aldı şimdi ek gıdalardayız. aylık 400-600 gr olması normal diyolar.

benimkide ancak 7200 oldu 6,5 aylık..hiç tombiş bir bebek olmadı..dr kilosunda bir sorun yok diyor..ne yapalım sağlıklı olsunlar yeter..

cnm hiç bi bebekle sakın yavrunu kıyaslama biz annelerde malesef bu yapılan bir yanlış senin melegin saglıklımı hareketleri ayına göremi neşesi yerindemi gerisi boş bak benim kızım hepsinden büyük nerdeyse 7aylık 7500 gr ben hiç takmıyom doktor tam ayına göre giden bebek ideal bebek dedi bence sende takılma

canım kiloya takılma hic saglıklı olsun yeter benim kızım bu ay ancak 7 kiloyu buldu hareketi saglıgı yerindeyse sakın takılma bizim ekim bebekleri tombis birass

bebeğinin kilosu gayet normal bence.benimde oğluşum küçük doğdu fakat şimdi maşallah.ama kıyaslama bebeğini her bebeğim gelişim süreci farklıdır.sağlıkla büyütmen dileğiyle...

Bencede takılma cnm benim kuşumda 7400 falan kıyafetle başlarda çok takıyodum bende ama dr dedi bigün kıyaslayıp durma ii işte her bebiş farklı öyle tosun tombalak bekleme olmıcak asla olmaz sağlıklıysa naapcan kiloyu dedi
sende boşver az alsın zaten bundan sonra hareketlendiklerinden daha az almaları normal.

bence takılma tatlım kiloya sağlıklı olsun yeter canım ...

ilk ay 1200 almıştı bu ay 400 gr almış gittikçede düşecekmiş önemli olan 6 aylık olduğunda doğum kg sunu ikiye katlaması ilk aylar 500 sonra 200 gr alan bebek sağlıklı bir bebektir. hiç dert etme dedikleri gibi sağlıklı olsun yeter. şimdi yesin diye çok baskı yapsan tiksinir hiç yemez en iyisi o ne istiyorsa öyle davranmak.

Back
X