Bebegimin kilosu önden gidiyor erken mi doğar

ztk_40

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2014
59
16
38
Merhaba hanımlar ben 28+5 hamileyim.doktorum bebeğin 1 1 buçuk hafta önden gidiyor kilosu dedi..bunun bir sakıncası var mı bebek erken mi doğuyor böyle durumlarda böyle birşey yaşayan var mı yardımcı olur musunuz

Gelişimi geriden gelirse sıkıntı oluyor işerden gitmesi sıkıntı olmaz benim kızımda öyleydi iki hafta ilerdeydi 37 haftalık sezaryen Doğum yaptım sağlık problemimden dolayı kızım 3 kilo doğdu küvete girmesi solunum sıkıntısı çekmedi sarılık olmadı gayet iyiydi ben üç kez bebeğimi kaybettiğim için tecrübeliyim

Bebeğin erkekse, önden gitmesi normal.. Erkek bebekler daha iri yapılı oluyor..
1 hafta önden gitmesi de erken doğacak anlamına da gelmez.
Eğer 3-4 hafta önden gitse, endişelenmen normal olabilirdi..

1 hafta önde olması tam olarak önde bile sayılmaz, 3-4 hafta önde olursa 40 haftayı beklemeden sezeryan olur. Oğlum 37. Haftada 4.5 kilo doğdu bu yüzden sezeryanla. 40 haftayıbeklesek 5,5-6 kilo olur sorun olur diye. 1 hafta fark sonraki haftalarda değişir normale döner zaten.

bızımkı haftasında gidiyo olmasına ragmen 39+3 de sezeryan ile dogdu 4,185 gr ile..ve hiç gelesi de yoktu:)
4-5 gun daha kalsa 5 kg bulacaktı sanırım:)

1 hafta önde olması önde gidiyor sayılmaz.
Kızım gebelik başından beri 2hafta öndeydi.
Planlı sezeryan ile 39+4 te doğdu.

Bebeğin erkekse, önden gitmesi normal.. Erkek bebekler daha iri yapılı oluyor..
1 hafta önden gitmesi de erken doğacak anlamına da gelmez.
Eğer 3-4 hafta önden gitse, endişelenmen normal olabilirdi..
Evet erkek bebek...Ben de korktum önden gidiyor kilolu deyince demekki erkeklerde öyle oluyor

Merhaba hanımlar ben 28+5 hamileyim.doktorum bebeğin 1 1 buçuk hafta önden gidiyor kilosu dedi..bunun bir sakıncası var mı bebek erken mi doğuyor böyle durumlarda böyle birşey yaşayan var mı yardımcı olur musunuz
benim bebegimde 2 hafta önden gidiyor .doktor bunun erken dogacagı anlamına gelmediğini sadece iri bir bebek olabileceğini söyledi.masallah.

Benim yeğenim de 2 hafta erken gidiyordu. Hatta annem bizdeydi o dönem bebek doğacak diye apar topar gitti. Sonuc 41. Hafta da suni sanciyla 3.350 dogan bebek

hiç alakası yok, başından beri hep 1-2 hafta bazen 3 hafta ilerde göründü, planlı sezeryanle 38+5 de 3900gr 52 cm doğurdum, 1 hafta daha beklesek 4 kiloyu geçerdi, ama hiç doğmaya niyeti yoktu :KK53:

Back
X