Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Premature kısmını doktorlar daha iyi bilir haftası ve kilo sağlık değerleri falan o konuda yorum yapmak istemem ama arkadaşım da aynı haftada 2.600 lü bişeydi klasik yöntemleri yaptı kaşar yedi kabak çekirdeği yedi haşlanmış yumurta yedi sabahları ve dört kilo üstü doğum yaptı tabi yöntemler ne kadar doğru bilmiyorum stres yaparsan kilo almaz zaten ayrıca iki altı doğankar var yemene odaklan sadece inşallah sonuç istediğin gibi olurkızlar 36.4 haftaligiz bebegimin kilosu 2.600 gram herseyi gayet iyi suanda ama biraz zayif sizce doguma kadar kilo alir mi olan var mi boyle doktor balik yağı verdi onu kullanmaya başladim istedogumada bisey kalmadi premature sayilir mi dogarsa acaba
![]()
Tesekkür ederim sagolun ilk zamanlarda bnim bebek 2 hafta önden gidiyodu bi anda durdu bnde anlamadim kaşar yumurta cok yiyoyodum o zamnlar demekki baya faydasi varr yine yemege baslim ben onuPremature kısmını doktorlar daha iyi bilir haftası ve kilo sağlık değerleri falan o konuda yorum yapmak istemem ama arkadaşım da aynı haftada 2.600 lü bişeydi klasik yöntemleri yaptı kaşar yedi kabak çekirdeği yedi haşlanmış yumurta yedi sabahları ve dört kilo üstü doğum yaptı tabi yöntemler ne kadar doğru bilmiyorum stres yaparsan kilo almaz zaten ayrıca iki altı doğankar var yemene odaklan sadece inşallah sonuç istediğin gibi olur
Benim kizim 2500 gram dogdu. Hicbir sorunu yoktu. Su an 4.5 aylik ve kilosu da gayet iyi gidiyor. Doktor kilosunun ayindan onde gittiğini söylüyor su an.. bebeginiz premature sayilmaz. Premature bebek kilo ile alakali degil. Tum organlarinin dogmaya hazir olmamasiyla ilgili. Ki doktor sizde hersey yolunda demis.. Doguma kadar kilo almasa da sorun olmaz korkmayin:)kızlar 36.4 haftaligiz bebegimin kilosu 2.600 gram herseyi gayet iyi suanda ama biraz zayif sizce doguma kadar kilo alir mi olan var mi boyle doktor balik yağı verdi onu kullanmaya başladim istedogumada bisey kalmadi premature sayilir mi dogarsa acaba
![]()
Boyu kaç dedi doktor Peki kilosu bana iyi geldi doğana kadar 3 kusur olur bence sağlıkla gelsinkızlar 36.4 haftaligiz bebegimin kilosu 2.600 gram herseyi gayet iyi suanda ama biraz zayif sizce doguma kadar kilo alir mi olan var mi boyle doktor balik yağı verdi onu kullanmaya başladim istedogumada bisey kalmadi premature sayilir mi dogarsa acaba
![]()
34+4 de doğum yaptım kızım prematüre olarak 2150 gram doğdu ödemler gidince de 1900 grama düştü hemen toparladı..stres yapmayın korkmayınkızlar 36.4 haftaligiz bebegimin kilosu 2.600 gram herseyi gayet iyi suanda ama biraz zayif sizce doguma kadar kilo alir mi olan var mi boyle doktor balik yağı verdi onu kullanmaya başladim istedogumada bisey kalmadi premature sayilir mi dogarsa acaba
![]()
çok tesekkür ederimm icim rahatladi birazBenim kizim 2500 gram dogdu. Hicbir sorunu yoktu. Su an 4.5 aylik ve kilosu da gayet iyi gidiyor. Doktor kilosunun ayindan onde gittiğini söylüyor su an.. bebeginiz premature sayilmaz. Premature bebek kilo ile alakali degil. Tum organlarinin dogmaya hazir olmamasiyla ilgili. Ki doktor sizde hersey yolunda demis.. Doguma kadar kilo almasa da sorun olmaz korkmayin:)
Tesekkür ederim sagolasuun insallah biraz da olsun alirr2600 hiç fena değil. Benim de 2 çocuğum biri 39.haftada 3 kg 30 gr biri de 40+2de 3 kg 110gr falan doğdu. Doğuma kadar hemen doğmazsa daha kilo alır inşallah evham yapmayın. Doktor da sağlıklı dediyse daha ne. Bir de ultrasondaki ölçüm %100 değil tahmini bir rakam oluyor. Doğumda ölçümden az veya çok kiloda olabilir bebeğiniz.
tesekkür ederiimm insallah bizimde biraz alir kilo34+4 de doğum yaptım kızım prematüre olarak 2150 gram doğdu ödemler gidince de 1900 grama düştü hemen toparladı..stres yapmayın korkmayın