Bebek Beslenmesi bebeğimin kilosu

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

SmthngSmthng

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2014
2.230
798
63
kızlar selam, 27 aralık doğumlu bebeğimin 2 şubattaki kilosu 4.1'di. Bugün de 4.430 çıktı. çok nadiren 2-3 günde 1 sütüm gelmediğinde ek mama veriyorum ama onun dışında anne sütüyle genellikle 2 saatte 1 emziriyorum. kilo alımı normal mi sizce? sütümün doyurucu olmadığından şüphelenmeli miyim çünkü çok sık ağlayarak memeyi emiyor çoğu zamanda emerken çok ağlıyor emzirebilmek için sakinleştirmem çok uzun sürüyor. bazen aspiratör bazen fön makinası türlü şaklabanlıklarla emzirmeye çalışıyorum

Kilosu normal bence

sütünüz her zaman mevcuttur sütünüz gelmiyorsa stresi azaltmak için çeşitli yöntemler kullanmalısınız meditasyon, spor vs. stresi azaltın ve beslenmenize hamileymiş gibi dikkat edin bol yumurta süt ve su tüketin. doğum ağırlığı gayet normal fakat günde 13 defa emzirmeniz gerekiyor.kilosu normale dönene kadar azaltmamalısınız. mutlu günler

Bebeğinize 2 saatte bir düzeniyle degil, her mirin kırın ettiğinde meme teklif edin.
Emdikce Sütünüzde artar zaten.
Gerekirse 15 dk da bir teklif edin. Zaten toksa almaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…