mizdamiz Yeni Üye Kayıtlı Üye 16 Aralık 2006 6.750 21 0 40 Ankara 6 Ekim 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi mizdamiz #1 merhaba kızlar 5 aylık bır oglum var kımlıgını kaybettım arastırdım 60-70 mılyon fılan cezası varmıs galıba ama ben bır kere kaybettım ucret odemedım acaba ılk oluncamı verılmıyor esım yok 18de ancak param olur korkuyorum ya bırının elıne gecerse dıye of yaaaa para cezası varmıdır sızce bırde neler gereklıkı ben kendım ıcın muhtara gıtmıstım resım almıstım oyle ama bebek ıcın nasıl kı
merhaba kızlar 5 aylık bır oglum var kımlıgını kaybettım arastırdım 60-70 mılyon fılan cezası varmıs galıba ama ben bır kere kaybettım ucret odemedım acaba ılk oluncamı verılmıyor esım yok 18de ancak param olur korkuyorum ya bırının elıne gecerse dıye of yaaaa para cezası varmıdır sızce bırde neler gereklıkı ben kendım ıcın muhtara gıtmıstım resım almıstım oyle ama bebek ıcın nasıl kı
T turamit Guru Kayıtlı Üye 20 Temmuz 2010 1.595 21 358 İstanbul 6 Ekim 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi mizdamiz #2 bebek için farklı mıdır bilmiyorum ama siz kendizinkini kaybettiğinizde "kayıp ilamı" çıkarmadınız mı gazetede?
bebek için farklı mıdır bilmiyorum ama siz kendizinkini kaybettiğinizde "kayıp ilamı" çıkarmadınız mı gazetede?
selva82 Guru Kayıtlı Üye 12 Kasım 2009 1.503 2 441 İstanbul 7 Ekim 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi mizdamiz #3 ben geçen sene kendi kimliğimi kaybetmiştim 50tl ödeyip çıkarttım tekrar. ama çalındıysa farklı oluyo o zaman ceza ödemiyosun, tabi polis tutanağı falan olması lazım senin çalındı mı?
ben geçen sene kendi kimliğimi kaybetmiştim 50tl ödeyip çıkarttım tekrar. ama çalındıysa farklı oluyo o zaman ceza ödemiyosun, tabi polis tutanağı falan olması lazım senin çalındı mı?
BeyazBulut Guru Kayıtlı Üye 31 Mayıs 2007 14.882 4.544 423 7 Ekim 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi mizdamiz #4 bende kaybetmiştim canım kızımınkini bebek için bişey gerekmiyor direk nufus mürdülüğüne gidip çıkartıyorsun ama cezası var ben 60 tl ödemiştim
bende kaybetmiştim canım kızımınkini bebek için bişey gerekmiyor direk nufus mürdülüğüne gidip çıkartıyorsun ama cezası var ben 60 tl ödemiştim
MakaraKukara Suda yürüsen, yüzmeyi bilmiyor derler.. Kayıtlı Üye 27 Kasım 2010 14.167 596 413 7 Ekim 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi mizdamiz #5 mız mız .!.: merhaba kızlar 5 aylık bır oglum var kımlıgını kaybettım arastırdım 60-70 mılyon fılan cezası varmıs galıba ama ben bır kere kaybettım ucret odemedım acaba ılk oluncamı verılmıyor esım yok 18de ancak param olur korkuyorum ya bırının elıne gecerse dıye of yaaaa para cezası varmıdır sızce bırde neler gereklıkı ben kendım ıcın muhtara gıtmıstım resım almıstım oyle ama bebek ıcın nasıl kı Genişletmek için tıkla... Birinin Eline Geçerse Ne Olur ki ? Çok Küçük Oğluşun.. Gazeteye İlan Vermeyi Unutma !! Son düzenleme: 7 Ekim 2011
mız mız .!.: merhaba kızlar 5 aylık bır oglum var kımlıgını kaybettım arastırdım 60-70 mılyon fılan cezası varmıs galıba ama ben bır kere kaybettım ucret odemedım acaba ılk oluncamı verılmıyor esım yok 18de ancak param olur korkuyorum ya bırının elıne gecerse dıye of yaaaa para cezası varmıdır sızce bırde neler gereklıkı ben kendım ıcın muhtara gıtmıstım resım almıstım oyle ama bebek ıcın nasıl kı Genişletmek için tıkla... Birinin Eline Geçerse Ne Olur ki ? Çok Küçük Oğluşun.. Gazeteye İlan Vermeyi Unutma !!
mizdamiz Yeni Üye Kayıtlı Üye 16 Aralık 2006 6.750 21 0 40 Ankara 7 Ekim 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi mizdamiz #6 benkendımde gazate ılanı verdm sımdı netten baktım gazete kalkmıs fılan dıolar
Sorcha Bir arkadaşa bakıp çıkıcam. Kayıtlı Üye 9 Haziran 2009 8.682 3.212 448 7 Ekim 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi mizdamiz #7 Hehhe, 5 ay öncesine kadar yoktu tabi velet... Alışkanlık değil taşımak kayboldu haliyle Dert etme, bişey olmaz.
Hehhe, 5 ay öncesine kadar yoktu tabi velet... Alışkanlık değil taşımak kayboldu haliyle Dert etme, bişey olmaz.
eLmayRa Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 21 Temmuz 2009 36.900 6.947 248 7 Ekim 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi mizdamiz #8 Gazete İlanı diye birşey kalmadı artık. Nüfus Müdürlüğü kaybettiğin seri no yu sistemden düşürünce otomatik olarak geçersiz kılıyor eski kimliği. Sen git cıkart. Parayı orda hemen vermek zorunda değilsin zaten. 5 lira kimlik parası veriri cıkarırsın. 1 ay içinde de parayı gider yatırırsın.
Gazete İlanı diye birşey kalmadı artık. Nüfus Müdürlüğü kaybettiğin seri no yu sistemden düşürünce otomatik olarak geçersiz kılıyor eski kimliği. Sen git cıkart. Parayı orda hemen vermek zorunda değilsin zaten. 5 lira kimlik parası veriri cıkarırsın. 1 ay içinde de parayı gider yatırırsın.