• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegımın kımlıgını kaybettım

mizdamiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2006
6.750
20
0
40
Ankara
merhaba kızlar 5 aylık bır oglum var kımlıgını kaybettım

arastırdım 60-70 mılyon fılan cezası varmıs galıba

ama ben bır kere kaybettım ucret odemedım acaba ılk oluncamı verılmıyor

esım yok 18de ancak param olur korkuyorum ya bırının elıne gecerse dıye of yaaaa

para cezası varmıdır sızce

bırde neler gereklıkı ben kendım ıcın muhtara gıtmıstım resım almıstım oyle ama bebek ıcın nasıl kı

bebek için farklı mıdır bilmiyorum ama siz kendizinkini kaybettiğinizde "kayıp ilamı" çıkarmadınız mı gazetede?

ben geçen sene kendi kimliğimi kaybetmiştim 50tl ödeyip çıkarttım tekrar.
ama çalındıysa farklı oluyo o zaman ceza ödemiyosun, tabi polis tutanağı falan olması lazım senin çalındı mı?

bende kaybetmiştim canım kızımınkini bebek için bişey gerekmiyor direk nufus mürdülüğüne gidip çıkartıyorsun
ama cezası var ben 60 tl ödemiştim

merhaba kızlar 5 aylık bır oglum var kımlıgını kaybettım

arastırdım 60-70 mılyon fılan cezası varmıs galıba

ama ben bır kere kaybettım ucret odemedım acaba ılk oluncamı verılmıyor

esım yok 18de ancak param olur korkuyorum ya bırının elıne gecerse dıye of yaaaa

para cezası varmıdır sızce

bırde neler gereklıkı ben kendım ıcın muhtara gıtmıstım resım almıstım oyle ama bebek ıcın nasıl kı

Birinin Eline Geçerse Ne Olur ki ?
Çok Küçük Oğluşun..:61:

Gazeteye İlan Vermeyi Unutma !!

Son düzenleme:
benkendımde gazate ılanı verdm

sımdı netten baktım gazete kalkmıs fılan dıolar

Hehhe, 5 ay öncesine kadar yoktu tabi velet... Alışkanlık değil taşımak kayboldu haliyle :emir_bebek: :1:
Dert etme, bişey olmaz.

Gazete İlanı diye birşey kalmadı artık. Nüfus Müdürlüğü kaybettiğin seri no yu sistemden düşürünce otomatik olarak geçersiz kılıyor eski kimliği.

Sen git cıkart. Parayı orda hemen vermek zorunda değilsin zaten. 5 lira kimlik parası veriri cıkarırsın. 1 ay içinde de parayı gider yatırırsın.

Back
X