Çocuk Hastalıkları bebegımın kulakları kepçe onerılerınız?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
cok tesekkur ederım herkese yanlış anlamıssın cnm eczaneye bant satıyomu dıye sorucam kulaklar ıcın uygun bır bant varmıs bebegım bes atlık oldu yınede alıp denemeye deger dedıgım gıbı sac bantlarıda taktım oncelerı elımden gelenı yaptım yatırırkende cok dıkkat ettım bende kompleks halınde oldugu ıcın bebegıme cok onem verdım hatta kayınvalıdem kulakları yapısık olcak sureklı yan yatırıyosun dıyodu ama sertlestıkca dıklestı galıba genetık olunca engellemek mumkun degıl...

Cnm bende ayni sorundan muzdaribimbaya olmus bu konuyu acali ama umaumarım msj imi gorursun..naptin engelleyebildinmi kulaklarini..bizde su an dort ayligiz ve bendede kepce kulaklilik var cok cektim zamaninda kiziminda cekmesini istemiyorum:(

dert etme ben de kız kardeşimde çocukluk fotolarında bildiğin kepçeyiz
hatta kızkardeşimin çok fenaydı uzay yolunda ki mrs. spak gibi
sonra büyüdükçe düzeldi hatta saçlarımız kısacık kestirebilecek kadar
düzgün kulaklarımız

Benim kulağımın biri aynen uzay yolunda ki mrs. spak .Gözümdede şaşılık vardı.Gözümün şaşılığı benim için problemdi(Sağlık duşında fiziki olarakda sorundu.Ama kulağımı sorun etmedim bile:)

Kizlar merhaba merak ediyorum bebeklerinizin kulaklari duzeldimi benim kizimda da ogle uzuluyorum buyuyunce uzulur diye bant falan takiyorum ama duzelmez diye korkuyorum

Bantları nereden aldınız acaba ? Benim oğlumda aynı şu an iki aylık belki geç kalmamışızdır :KK43:

merhaba bebeklerde kepçe kulak için harika bir ürünle karşılaştım tüm anneler duysun istiyorum tedavi edici özelliği olması çok güzel adı OTOSTİCK BABY bebeğime taktık çok hafif bir bant çocuk doktorumuz önerdi şimdiden çok memmnun kaldık.

Back
X