Bebeğimin midesi bulanıyor ve kusuyor

1Libby

Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2022
387
402
18
31
Merhabalar
Benim bebeğim 44 gün küvözde kaldı 2 hafta oldu alalı. Bugün ilk defa Farklı kustuğunu hissettim midesi bulanır gibi ağzını topluyor sonra görmediğim bi an kusuyor. Mide üşütmesi geçirenler var mı? Neden böyle oluyor? Yarın hastaneye götürücez ama merak ediyorum şimdiden ne yapabilirim? Bugün fazla uyudu ve çok emmedi. Biberonla verdim 3-4 defa

Bebegim 90 gün kuvezde kaldı erken doğumlu. Kuvezde de gaviscon kullaniliyordu kusmasi var ağzına geliyor sütler diye reflüsü varmış taburculuktan sonra kısa bi süre daha kullanip kestik ilacı bi süre iyidi sonra yine çok kusmalari başladı oluk oluk cikariyordu sızıntı gibi de değil yani. Özel doktoru antireflu verdi yaklaşık 3 aydır kullanıyoruz kusmalari artık yok

Bebegim 90 gün kuvezde kaldı erken doğumlu. Kuvezde de gaviscon kullaniliyordu kusmasi var ağzına geliyor sütler diye reflüsü varmış taburculuktan sonra kısa bi süre daha kullanip kestik ilacı bi süre iyidi sonra yine çok kusmalari başladı oluk oluk cikariyordu sızıntı gibi de değil yani. Özel doktoru antireflu verdi yaklaşık 3 aydır kullanıyoruz kusmalari artık yok
Maşallah.
Ne güzel sağ salim kavuşmuşsunuz.
Rabbim tüm yavruları sağlıkla sıhhatle ana babasına bağışlasın inşallah.

Maşallah.
Ne güzel sağ salim kavuşmuşsunuz.
Rabbim tüm yavruları sağlıkla sıhhatle ana babasına bağışlasın inşallah.
Amin cok zorlu bi süreç. Rabbim yoğun bakım kapısında bekleyen kim varsa yar ve yardımcısı olsun minik bedenlere de güç kuvvet versin sağlıkla evlerine yuvalarına gelsinler inşallah

Amin cok zorlu bi süreç ancak yaşayan anlar. Rabbim yoğun bakım kapısında bekleyen kim varsa yar ve yardımcısı olsun minik bedenlere de güç kuvvet versin sağlıkla evlerine yuvalarına gelsinler inşallah
Amin inşallah arkadaşım.

Büyük Rabbim hiç bir yavruyu anasından babasından ayırmasın inşallah…

Back
X